Lanny Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 No na zkoušku velmi dobré! Gratulace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2013 (editace) Tak pánové, je čas na upgrade. Můj cíl je vyjížděčka 1din a pod to další 1din radio s procesorem Z toho důvodu je na prodej moje 2din Kdo chce, ať si přihodí. Mohu i namontovat a předvést, zatím je ještě v autě... http://aukro.cz/2din-autoradio-jvc-kw-avx720-i3587236650.html Editováno: 29. Září 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tak po dlouhé době konečně IVAnka doma. Resp. Alpine IVA-D105R. A k tomu můj vysněný procesor a dokonce PXA-H701. Vynikající na tom je, že k té 701 nepotřebuji RUX, protože IVA ho umí ovládat. Jelikož bude velká změna v kufru, ale až z jara, tak jsem radio napojil jen tak ze srandy narychlo na aktiv SINCHema. Co se týká kvality, poskočil jsem zase o krok vpřed. K procáku mám samozřejmě Ai-NET a optický kabel. Jediné, co mi trochu vadí, je podsvícení, které neladí, což se ale samozřejmě vyřeší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 Nějak jsem to nějak nevydržel. Procesor namontován v kastlíku pro lékárničku. Padnul tam, jako by to bylo vymyšlené přímo pro Alpinu. Děkuji soudruhům v Kvasinách Suma sumárum je výsledek takový, že auto má dva zesilovače dohromady kolem kilovaty RMS Jelikož se jedná o SQ instalaci, tak zesíky jsou stažené asi na třetinu. Vše je v aktivním zapojení, čili žádné výhybky a veškeré frekvenční filtry, ekvalizér, časové korekce, atd atd atd ovládá procesor a to na každý jeden reproduktor zvlášť. Radio a procák je propojen optickým kabelem, čili odpadlo veškeré možné rušení signálů zvuku. Ovládání procáku taktéž obstarává radio přes Ai-net kabel A teď nastává ten okamžik, kdy se bude ladit a ladit ladit, práce na několik desítek hodin, aby zvuk byl TOP. Na jaře dojde k výměně subwooferu, který je svou velikostí a výkonem spíš určen na dB (tlakařinu). Pro malou představu, jeho max hudební výkon je asi jako byste furt startovali (tedy odběr startéru), proto ty kabely s průřezem 53mm2 a proto je momentálně stažen na zesilovači. Pokud by někdo zkoušel na něj sahat, kovová membrána umí zlomit i prsty No na jaře půjde z baráku a bude vyměnen za jiný. A protože jsem furt nespokojený člověk, tak je furt co dělat, na jaře plánuji přestavbu kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 ty jo tvoje auto chci někdy slyšet, to musí bejt neskutečnej nářez, máš to fakt libový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Já se taky nemohu dočkat poslechu až to uslyším :-) Jinak Supe jak je vyresena indikace repro ? myslim kdyz vagína hlasí ze je neco s levým zadním repro... V případě když bych dal nové repro + nové kabely jestli se zachová diagnostiak repro nebo ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Přepokládám, že má CANový konektor. Já mám necanový, tak mi to hlásí jen jednu závadu a to radio I tak se asi budeš muset spokojit s tím, že to na VAGu chybové kody kolem Hi-Fi bude hlásit Ale žádný strach, na funkci rostlináře to žádny vliv mít nebude Prostě s audiem si můžeš hrát jak chceš co hrdlo ráčí a nic se Ti nezablokuje ani hlásit nic nebude, jen prostě VAGína bude vyhazovat chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Zdravim supe mam takovy dotaz. Existuje nejake lcd radio ktere je schopne se napojit na wifi ktere bych sdilel skrze mobil ? Jde mi o prehravani internet radii youtube online filmu apod. Diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 nevim jak přes wifi, ale mě teď u novýho rádia jde toto přes bluetooth, ale mluvim samozřejmě pouze o zvuku, ale jedu si tam jak youtube atd, jak je to s videem to nevim, zda to BT zvládne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) Zdar, jasný, že se dělají. Viděl jsem v akci ale jen na dvou autech Třeba Kenwood (to je raketa): http://www.revilohifi.cz/navigace/navigacni-jednotky/autoradio-kenwood-dnn-9230dab.html Nebo čína dělá třeba za půlku (jak jinak) Před pár lety jsem měl auto s počítačem v kufru, vpředu myš a klávesnici a na palubce monitor (taková recese v autě) Spíš co vím, tak si kluci pohrávají s myšlenkou tabletu napojeného přes kejbl nebo bluetooth (to už nakousnul Doktorone) Teď koukám, že už to napadlo i nějakého číňana dát to do výroby: http://www.elektroo.cz/product/autoradio-android-tablet-pc-gps-navigace-dvb-t-televize-3g-wifi-bluetooth-handsfree-2-din-663/ Tady je pár experimentů v akci na youtube: http://www.youtube.com/results?search_query=autoradio%20tablet%20&sm=3 Myslím, že možnost s tabletem je asi lepší. A když už hraní s tím tabletem, další machovinka: Blouetooth adaptér spojený s tabletem. S malým prográmkem v tabletu/mobilu to dokáže číst aktuální hodnoty z řídící jednotky, vyčíst a mazat chyby, atd: http://www.conrad.cz/automobilovy-diagnosticky-skener-obd-ii-s-bluetooth.k645939 Editováno: 21. leden 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Doktore jake mas radio ? To by mi stacilo pouze zvuk a internetove radio skrze blutut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Ten kenwood uz je trosku palka :-D ja to chci jen kvuli internetovym radiim ktere jsou nekde jinde nez ty sracky co tady jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Chtel bych se jeste zeptat nevite jak se menuje toto me rafio? Www.Bazycek.rajce.idnes.cz/superb_2.8 Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 (editace) nadělila mi žena k vánocům, ale já teda vybíral perfektní cena, chtěl jsem nejdřív 174BT, ale po dlouhé diskuzi s revilo, mi pán zdělil že ta 174BT, která stojí skoro 4K, je to samé naprosto jako 173BT, akorát má chrom kolečko, a u toho mého je černé, které stejně líp zapadne do interiéru a cena skoro o tisíc menší, takže paráda http://www.revilohifi.cz/autoradia/cd/autoradio-alpine-cde-173bt.html jinak myslim že máš Rhapsody, ale to tam bejvá napsaný, takže to bude nějaká modifikace Editováno: 21. leden 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 To radio vypada super ale sem lajk v tomto a nevyznam se tak se zeptam. Jak to funguje? Z mobilu na kterem mam net si pustim internetove radio. Pustim BT a pojede to na rafiu nebo jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 normálně při prvnim propojení si na mobilu najdeš přes BT to rádio a spáruješ to, pak už se to bude dělat automaticky, je to super i na telefonování, mobil v kapse a je to spojený, no a pak na rádiu dáš funkci BT a v tu ránu je to spojený s telefonem, buď přez ovládání radia můžu projíždět hudební knihovnu v mobilu a nebo si na mobilu najedu třeba na youtube a hraje to, nebo to lze ještě spojit auxem, ale bez kabelů je to paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Tak to bych presne chtel. Chci se vas zeptat myslite ze by se moje stare radio spolu s cd menicem dalo prodat a za kolik cca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 určitě dalo, ale za kolik to netušim, mrkni na bazaru za kolik se tak prodávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Pokud mas symphony s cd tak 800-1000, vic ti za nej nikdo neda plus chnger s kabelem cca 500kc. Objevuji se i drazsi, ale pochvili to stejne vzdaji, protoze to radio nic neumi. A pokud mas kazetovy, nech si ho jako nahradni, nema smysl prodavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Rhapsody na cd plus menic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Tak rhapsody prodas za 2500-3tis. Ovsem je tam konektor most, budes si pak muset koupit asi redukci, protoze to stepanovo bude asi iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Tak i kdyby za dva tak je to pekne to bych doplatil trosku a mohl koupit tu alpinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Jo, rhapsody ma min kupcu, ale za to muzes dat klidne ty 2,5. Tis. Ten kdo to radio zna, priplati si rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 A NAKAZILI JSME DALŠÍHO VIREM HI-FI !!! SUPER!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 A sup ma pekne zajebane vlakno o svem Hi Fi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.