Mareček88 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 zdravim, chcel by som vediet ci je v poriadku ked sa siber vyklapa tak sa trosku stiahne spät . prikladam aj video http://uloz.to/xaa9iXu2/2013-05-19-849-mp4 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Podle mně je to OK. To se jen servomotor "vrátí" aby uvolnil napětí v mechanizmu které vznikne dojezdem do krajní polohy a tím vypnutí pohonu v otevřené poloze. To ale musí potvrdit někdo kdo šibr má. Podobnou fci mám u garážových vrat, kdy při zavírání je dotáhne a pak krátkým zpětným chodem uvolní ozubený řemen aby nebyl nepřetržitě napnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Já okno mám a takhle to dělá jen když to zavřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 19. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 (editace) mozno ze odchadza motorcek okna alebo neico je len nieco povolene . musim to zajtra pozriet to prcek36 - aky mas rocnik ? mas este to ovladanei na tlacital alebo na ten otocny knoflik Editováno: 19. Květen 2013, autor: Mareček88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 já bych řekl, že je kolo motorku nebo tahel posunutý o zub a tím pádem se to posune zpět, když to zavíráš tak to dosedá jak má? stejný problém jsem řešil na passatu 92 a nakonec se zlomily packy a šibr se oblepil páskou, oprava byla docela drahá komplet za 6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 19. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 ano ked ho zatvaram to dosada v poriadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 tak rano som to okno este skusal a ked som ho vyklopil a znova zatvoril tak som ho musel rukou dotlacit . tak som skusil zakladne nastavenie a uz tak nepada aj sa same zatvori nemusim ho rukou dotlacit ale pri zatvarani trochu tazsie ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 Ovladání na tlačítka rok výr.98 ale mám překopanou komfortku na vystřelovací klíče a dálku.Teďka mám jiný problém,okno otevřu až tak po minutě zaplého klíčku v zapalování a když nechám okno otevřené když zastavím a vypnu zapalování a potom znovu zapnu zapalování tak se samo zavře nikdo tady nevěděl co stím Mám střešní okno značky Rockwell ještě je Webasto a když odejde tak se dnes dá koupit střešní okno komplet do 2tis tady je kluk co to předělával http://forum.skodahome.cz/topic/101815-radek-tdi-0i/page-16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 ja mam uz okno webasto . no dal som zakladne nastavenie a uz sa to zlepsilo skusim este raz . mozno pomoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 A jdou ti zavírat všechny okna klíčem i střešní Základní nastavení je když odpojíš baterku potom zapneš a otevřeš všechny okna i střešní zevnitř a potom zamkneš auto a čekáš až zajedou okna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 zakladna poloha stresneho sa nastavuej ze zapnes zapalovanie a stacis gombik na ovladani stredneho to kde je v polohe zavrete a drzis ho a ono sa otvori a zatvori a jeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 už jsem to našel je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 ja som nasiel tiez to iste uz som zistil aj preco mi to stresne tak ztuha ide ked zatvaram . je tam nalomeny taky plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 jenom potvrzuju, že mě okno nic takového nedělá ani při zavírání ani otvírání, pěkně plynule sedne to správné polohy, takže to budeš muset poladit, ještě si pamatuju, že součástí prohlídek po xxx km(nevím přesně) je promazání vodících lišt po kterých se to pohybuje, takže možná jde spolu s tím nalomeným plastem o příčinu tvého problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 23. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) jj skusim to premazat . pozeral som a ten nalomeny plast je len nejaka krytka alebo co to je Editováno: 23. Květen 2013, autor: Mareček88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.