Publikováno Květen 23, 201312 r Ahojte, mám na vás takovou prosbu. Ve svém nové pořízeném autě jsem doteďka měl navigaci Nexus, kterou jsem vyndal a jelikož nebyla originál z výroby a byla dodělávaná, tak mi vpravo v rohu pod čelním oknem na přístrojovce zůstala GPS anténa. Konektor a kabel samozřejmě končí v šachtě autorádia. Můžete mi prosím povědět, jak a kudy nejjednodušeji to rozebrat, abych to vyndal? Nechci to štípat a nechávat tam nefunkční kus kabelu... Díky moc. Foto je pouze ilustrační, svého mazla teď nemám po ruce, takže fotku jsem převzal a červeně namaloval místo, kde je to za magnetku chyceno. Anténa je na dalším fotu.
Květen 23, 201312 r Vyndej stredove ofuky a sundej bocni plast pristrojovky, pak by to melo jit vyndat. Oboji je jen nacvaknute bez sroubu.
Květen 28, 201312 r Autor Tak moc děkuji, zabralo to - opravdu stačilo vyndat střední ofuky a pravý boční kryt....anténa je venku, díky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.