jvees69 Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Zdravim, čím by to mohlo být, že se mi občas stává, že přední senzory, nejdřív to byl pravej, dnes levej mi stále signalizují překážku, ačkoli tam žádná není.. nejdřív jsem myslel, že je jen špinavej, ale nepomohlo to.. pak to přestalo a dnes zas levej, stále signalizuje max. blízkou překážku .. kde může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusheques Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 mam uplne stejny problem s jednim ze zadnich senzoru - typicky to dela, pokud je venku tepleji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak koukám že nejsem sám.. předpokládám, že jsi ještě nepřišel na to, čím by to mohlo být... já ty senzory zkoušel vyndávat, důkladně očistit a zasadit zpět.. někde se mi stává, že jakoby zapadávají do usazení, ale je potřeba je zezadu vtlačit zpátky a pak držej, je tam nějaké těsnění, gumička .. Zkusím ty senzory ještě vzít technickym benzínem, abych je stoprocentně odmastil a když to bude dělat i potom, napadá mě jedině zkrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 No já to měl na autě taky. Občas šly, občas ne, senzory jsem vyměnil za nové a byl klid. Prostě odchází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 1. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 odchází jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Známý ze škodule mi říkal, že to je celkem častá závada. Když je to v zimě zmrzlé a někdo ti do toho ťukne autem, tak to většinou nepřežije. A lidi jsou dnes bezohlední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Taky mám stejný problém, že mi to zobrazuje stále překážku. Neví někdo jaký mají označení? Ve Škodovce jsem se ptal na cenu a prý 2.323,- což mi přijde hodně, tak půjdu cestou ebay kde mají i starší v barvě a vyjdou na cca 600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Chybu spôsobujú aj zlé kontakty kábla k čidlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Jak se k nim dostanu? Že bych zkusil tedy zatím jen přehození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Záleží, či predné, alebo zadné. V Sup neviem, ale u konkurencie sa musel povoliť nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 23. Únor 2017 Sdílet Vloženo 23. Únor 2017 Přední to jsou. Pokud to nejde nějak přes mřížky, tak to dám teda asi servisákovi, ať zkusí přehodit a případně mi z nich může vypsat objednací kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Tak už mi volal servisák, že čidla jsou ok, že když je přehodil za ty co zobrazují, tak to hlásilo stále na tom problémovém místě překážku... Jsme domluveni na příští týden, že se na to zkusí podívat, tak jsem zvědavý co v tom bude. Počítám, že kontaktu jsou ok, že takovou maličkost by nepodcenil. Auto bylo po menší nehodě na předek, tak to může být cokoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Tak prý i kabeláž je OK a poslední možnost to vidí na řídící jednotku. Kde je umístěna? Je rozdílná na přední a zadní senzory, nebo je společná pro obě strany + automatické parkování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.