Gocek Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 (editace) Zdravím,hledám rady,ale nic jsem nenašel, na přepínači stropní lampy zapnuté v poloze ,aby při otevření dveří se lampa rožla,tak neustále svítí i při zavření dveří a i v jízdě.musím ji vypnout ručně.DO opět odešlo,otevírám přes kufr,mám podezření na komfortku AH. Octavia 5/2000 1,9Tdi LSX.Lampu jsem čistil nic jsem nenašel,kontrolovan byl i zámek 5tých dveří.Vag ukazuje 0953 nevěrohodný sig.atd. Editováno: 28. Květen 2013, autor: Gocek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Zmer v konektoru lampicky spinanou zem z komfortky. Je to hnedy drat s barevnym pruhem. Ma byt spojeny se zemi, jen kdyz ma svitit lampicka. Pokud bude spojeny porat, tak je bud ko komfortka nebo nekde kabelaz. Odpoj od komfortky a zmer znova, at vyloucis vadu kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Takže změřeno,kabeláž je dobrá,vyměnil i komfortku a závada trvá ,leda by ta měněná komfortka byla taky špatná.Vrhl se i na dveře ,mikrospínače propájení ,dvoje mám už za sebou,ale už to dnes musím složit,zítra potřebuji vyjet,pak budu pokračovat.Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gocek Vloženo 1. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Ještě mě napadlo,jestli nemůže na komfortku jít zavlečené napětí(+ -).Asi před rokem mi střelil AKB a vyteklo trochu kyseliny a jestli se nedostala k ŘJ větráku chlazení a časem narušila vedení a konektory,ikdyž to bylo hned vystřikáno vodou.Teprve nedávno jsem zjistil, že při zapnutí klimy se točí jen malý větrák.Ještě nebyl čas se k tomu dostat,hrozný přístup.Bylo by to možné? Editováno: 1. Červen 2013, autor: Gocek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.