Přejít na obsah

Gocek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

O uživateli Gocek

  • Narozeniny 27.2.1959

Oznámení Gocek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

5

Popularita

  1. Gocek

    Stropní lampička

    Ještě mě napadlo,jestli nemůže na komfortku jít zavlečené napětí(+ -).Asi před rokem mi střelil AKB a vyteklo trochu kyseliny a jestli se nedostala k ŘJ větráku chlazení a časem narušila vedení a konektory,ikdyž to bylo hned vystřikáno vodou.Teprve nedávno jsem zjistil, že při zapnutí klimy se točí jen malý větrák.Ještě nebyl čas se k tomu dostat,hrozný přístup.Bylo by to možné?
  2. Gocek

    Stropní lampička

    Takže změřeno,kabeláž je dobrá,vyměnil i komfortku a závada trvá ,leda by ta měněná komfortka byla taky špatná.Vrhl se i na dveře ,mikrospínače propájení ,dvoje mám už za sebou,ale už to dnes musím složit,zítra potřebuji vyjet,pak budu pokračovat.Zatím díky
  3. Zdravím,hledám rady,ale nic jsem nenašel, na přepínači stropní lampy zapnuté v poloze ,aby při otevření dveří se lampa rožla,tak neustále svítí i při zavření dveří a i v jízdě.musím ji vypnout ručně.DO opět odešlo,otevírám přes kufr,mám podezření na komfortku AH. Octavia 5/2000 1,9Tdi LSX.Lampu jsem čistil nic jsem nenašel,kontrolovan byl i zámek 5tých dveří.Vag ukazuje 0953 nevěrohodný sig.atd.
  4. Zdravím,mám problém se sparováním DO, mám nový ovládač(1u0 837 231 D).Podle VISu musí být vymazány chyby komfortky.Mám jen zámek v kufru a na ten vše funguje ,odmykání ,zamykání,probliknou směrovky i se zvukem ,jak bylo nastaveno,safe lock taky.VAGem když sparuji klíč stále vyhazuje kod poruchy 01333, napájení příliž nízke LZ dveře J388.Prohodil jsem kabeláž dveří levé pravé a nic se nezměnilo.Snad už jen vodiče od stř. sloupku ke komfortce.Ten kod poruchy mě vyskakuje už 2 roky ,ale jsem to neřešil, protože vše i DO fungovalo,než se mi posrala opět dalka.AGR 1.9TDi ,5/2000 SLX generace komfort 2,5. Kdo umí poradit?
  5. Vdaka PROCHYMU603správně mě navedl na problém,moc mi to pomohlo,ještě jednou díky

  6. Vyřešeno, poradil PROCHY 603,stačilo překodovat mám i dokonce starý klíč funkční.
  7. Zdravím, mám podobný problém jako crypton.Octavia 1,9 Tdi 5/2000 SLX ,ty samé klíče,ale v pořadí už třetí klíč.Nevím zda to souvisí,zkusím popsat sled událostí.Někdy vlétě demontáž zámku u řidiče a výměna mikrospinače V4NCT7 Burgess (nešla zvuková signalizace zaplého blinkru a světel+proletování tišťáku-závada odstraněna)DO ještě fungovalo.V září výměna zadní levé stahovačky nové.(prasklý plast -namotané lanko)A tento týden v pondělí mi spadlo při manipulaci opět zadní levé okno. DO ještě fungovalo.V úterý ráno během jízdy se najednou rožlo světlo nad palubkou tak jsem ho vypnul do nulové polohy. Po vystoupeni jsem DO zamknul,ale po asi 10-ti sek. čudle vyskočily a spustil se alarm.Zámky přestaly reagovat na DO. Okno nebylo ještě opravené jen zaklíněné klackem.Zámek na klíč mám jen vzadu v kufru a ten taky nefunkční ,čudle byly stále v otevřené poloze.Doma jsem se pustil do montáže stahovačky(sklo bylo vypadlé z úchytů)Pátý zámek začal fungovat, jde zamykat i odmyká.Nejde ještě dioda safe.Ještě předtím jsem zkoušel zamykání zevnitř a bylo to funkční jen PZ dveře šly zamknout na dvakrát,ale to dělalo i když DO bylo funkční.Dále při zkoušce světla vevnitř mi najednou zůstal knoflík v ruce.Byl vypadlý kontakt přepínače(opraveno),ten jezdec tam lítal jen tak a já se domníval,že tam je zakopaný pes.Zkoušeny byly i pojistky,ale prozvoňoval jsem je bez vytažení.Baterka v klíčku zdá se dobrá ,dioda po aktivaci polohy svítí jako vždy, napětí je 3 V.Diagnostika ukázala chybu 01133-napájení příliš nízké a 00934 motor V26-žádné- nespr. nastavení.Po opravě stahovačky a výmazu chyb okno funguje,ale ta dálka stále nic.Dnes mi nešlo nastartovat ,až po nabití cca 1/2 hod.AKB je už na nabíječce a bude až do rána.Nejvíce mě .ere,že odemknu přes kufr a jak nastoupím spustí se alarm,než klíč zasunu do spínačky.To je tak k popisu asi vše a včil babo raď.Najde se lék?
  8. Gocek

    bolest chrbta

    Játra,ledviny-po slovensky pečeň ,obličky.Taky mi to dělá ,ale jak kdy.Záleži na věku.Já už su zaslůžilý.Co doporučím, zastavit ,jít se vychcat a 20 kliků(to byl humor),prostě jiný pohyb.
  9. kurňa mám to samý,levá strana zadního víka ,jak více zaprší taky mokro,asi to bude nějaký škodovácký defekt,když je nás více s tímto problémem
  10. Gocek

    cislo laku

    Zkus někde ve svém okolí najít firmu, která míchá autolaky a oni ti číslo podle šablony určitě najdou i třeba podskupinu a tužku ti i připraví.V Kopřivnici jsou např.hned dvě .
  11. Zkus ještě snímač teploty a tlaku vzduchu,já měl konkrétně ohlý jeden pin v konektoru a taky to netáhlo.Až jsem si vzpoměl, že při výměně rozvodů jsem konektor snímače měl odpojený, no a pak blbě zacvaklý.
  12. Při údržbě PC jsem omylem vymazal el. schema Octavia I r.2000-2001.Může mi někdo pomoci? Zrovna nyní bych je potřeboval k nahlédnutí.
  13. Musíš demontovat ještě plastový kryt sloupku ze strany kola a dostanaš se na něj.
  14. Gocek

    prosim poradte

    TO SE ČTE JAK DETEKTIVKA
×
×
  • Vytvořit nový...