Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím,hledám rady,ale nic jsem nenašel, na přepínači  stropní lampy zapnuté v poloze ,aby při otevření dveří se lampa rožla,tak neustále svítí i při zavření dveří a i v jízdě.musím ji vypnout ručně.DO opět odešlo,otevírám přes kufr,mám podezření na komfortku AH. Octavia 5/2000 1,9Tdi LSX.Lampu jsem čistil nic jsem nenašel,kontrolovan byl i zámek 5tých dveří.Vag ukazuje 0953 nevěrohodný sig.atd.

Editováno: , autor: Gocek
Vloženo

Zmer v konektoru lampicky spinanou zem z komfortky. Je to hnedy drat s barevnym pruhem. Ma byt spojeny se zemi, jen kdyz ma svitit lampicka. Pokud bude spojeny porat, tak je bud ko komfortka nebo nekde kabelaz. Odpoj od komfortky a zmer znova, at vyloucis vadu kabelu.

Vloženo

Takže změřeno,kabeláž je dobrá,vyměnil i komfortku a závada trvá ,leda by ta měněná komfortka  byla taky špatná.Vrhl se i na dveře ,mikrospínače propájení ,dvoje mám už za sebou,ale už to dnes

musím složit,zítra potřebuji vyjet,pak budu pokračovat.Zatím díky

Vloženo (editace)

Ještě mě napadlo,jestli nemůže na komfortku jít zavlečené napětí(+ -).Asi před rokem mi střelil AKB a vyteklo trochu kyseliny a jestli se nedostala k ŘJ

větráku chlazení a časem narušila vedení a konektory,ikdyž to bylo hned vystřikáno vodou.Teprve nedávno jsem zjistil, že při zapnutí klimy se točí jen malý větrák.Ještě nebyl čas se k tomu dostat,hrozný přístup.Bylo by to možné?

Editováno: , autor: Gocek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...