danhill Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Ahoj, prosím nevíte někdo, jaký je úhel zadních sedadel ve Fabii I combi ? Budu si vyrábět subwofer a chtěl bych aby mi pěkně pásnul na zadní stěnu sedadla v zavazadlovém prostoru. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Není jednodušší si to sám změřit? Ale to si asi slyšet nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhill Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 No, ono to změřit není úplně tak jednoduché ... Jako měřil jsem to dvakrát různými způsoby a mám odchylku 8° ... což mi příjde dost a pythagorovu větu znám. Na internetu jsem to nikde nenašel. Tak se raději ptám,než to blbě nařežu,jestli už to někdo neřešil, protože zkosené bedny do kufru se běžně dělají a prodávají ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Asi záleží čím to měříš. Stačí dvě laťky spojené šroubem s křídlovou matkou a až budeš mít obě ramena pevně na ploše měřeného úhlu, dotáhnout matku. Poté přenést na papír a úhloměrem změřit úhel. Já tímto dělám dost věcí, na které obyčejný úhloměr nestačí. Ale třeba ti někdo kdo to už dělal tu hodnotu úhle napíše, tak vydrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhill Vloženo 31. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Jo, díky za nápad ... vyrobím a provedu třetí měření ... Jedno měření jsem prováděl pomocí metru a provázku a druhé pomocí aplikace v androidu a mezi nimi je těch 8° rozdíl,takže pomocí takové pomůcky bych mohl minimálně říct,co je na houby. Ale osobně si myslím,že blbě bude provázek,páč olovnička směřuje kolmo dolů a auto úplně rovně stát nemusí a to může být ta chyba.Kdežto android aplikaci jsem nejdříve nakalibroval tak,že dno kufru je rovina,ale zase telefon je přeci jen krátky a kufr příliš vlnitý ... Uvidíme no ... Spíše mě fakt překvapuje,že to nikde není uvedeno ... Ani google neví a to ani pro jiné auta ... A nečekal jsem,že se na takové prkotině tak zadrhnu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhill Vloženo 16. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Tak kdyby to náhodou někdo někdy potřeboval vědět,tak sklon zadních sedadel ve fabii I combi je 67° ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.