mates1909 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Zdravim chlapi dneska ráno po vytrvalém dešti mám vytopenou garáž výška vody viz foto.Ptám se jestli je třeba něco preventivně udělat s autem.Auto jsem vyvezl z garáže k baráku mimo vodu.Odjel jsem od garáže v pohodě žádný vynechávání motoru nebo jiný problém.Mám RS tam je bohužel podvozek nízko.Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Jenom to projeď, myslím že je v poho, voda se podle mne nikam nedostala. Vždyt to není ani po prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 To by mělo bejt v pohodě i na nižší RSo. Já jsem dneska projížděl o dost vyšší vodou, ale zase nemám RSo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Pokud není voda ani po prahy nemělo by se nic stát max jestli není na kotoučích bordel jak to stálo ve vodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Podle te fotky je to presne na hranici, kdy by to jeste nemelo nicemu vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Jak píšou kluci, vše v pořádku, maximálně očistit... Problémy nastávají až se překročí hranice středu kol , měl jsem na to nedávno přednášku ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 jj, Galvi má úplnou pravdu...je to v pohodě, není co řešit umej spodek a víc netřeba řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.