Publikováno Červen 2, 201312 r Zdravim chlapi dneska ráno po vytrvalém dešti mám vytopenou garáž výška vody viz foto.Ptám se jestli je třeba něco preventivně udělat s autem.Auto jsem vyvezl z garáže k baráku mimo vodu.Odjel jsem od garáže v pohodě žádný vynechávání motoru nebo jiný problém.Mám RS tam je bohužel podvozek nízko.Díky za rady
Červen 2, 201312 r Jenom to projeď, myslím že je v poho, voda se podle mne nikam nedostala. Vždyt to není ani po prahy.
Červen 2, 201312 r To by mělo bejt v pohodě i na nižší RSo. Já jsem dneska projížděl o dost vyšší vodou, ale zase nemám RSo.
Červen 6, 201312 r Pokud není voda ani po prahy nemělo by se nic stát max jestli není na kotoučích bordel jak to stálo ve vodě...
Červen 7, 201312 r Jak píšou kluci, vše v pořádku, maximálně očistit... Problémy nastávají až se překročí hranice středu kol , měl jsem na to nedávno přednášku ve škodovce.
Červen 13, 201312 r jj, Galvi má úplnou pravdu...je to v pohodě, není co řešit umej spodek a víc netřeba řešit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.