Tarantulas Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Tak sme dnes srazovali v Brně, z fóra je tam akorát Kubinos, a pak ještě jeden nováček co už tu je, ale ještě se nepochlubil Supem. Zbytek je z faceboooku. Se stříbrnym sme dali i sprintík, on též 2.8 ale manuál s chipem na 150kw, oba Verva100 a bylo to celkem na stejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 chip jen o 8kW ? to je čudne ne ? to se nemůže vyplatit ani poznat vůbec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 JJ je to tak, má to prý od PČR, myslím že po zásahovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Plánujem první letošní srázek na letních pneu příští sobotu nebo neděli. Kdo se přidá? Michal2009 by se mohl dojet ukázat se svojí Oktulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 Aby jste tam na těch letnakach dojeli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jo pokud mudu mit cas tak se ukazu. Ted rekonstruujem byt, takze po praci hned makat az do vecera. Ale snad to vyjde. Kdyz ne ted tak pak, na poradnych kolech a ne na plechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Neboj Doktore už je teplo Tak pánové Sobota 11. 4. v 14:00 TADY !!! Je tam pěkný parkoviště přímo u restaurace a na jídlo nemusíme pak nikam přejíždět. Co MrChodny? Dlouho se nukázal a ty Michale uvidíš jak na tom budeš časově a klidně doval na plechu Z FB nás tam bude min 5 kousků. Budu se těšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Sleduju to tu, ale právě v tom čase bych se měl pohybovat v okolí Bystřičky na Valašské rally. Kdyby to neklaplo, stavil bych se. Na zimních ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Oka, budem doufat, btw letňáky nejsou podmínkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tak ve 2 na značkách, nahlášeno 7 kousků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) Dneska supr srázek! Nakonec nás nebylo 7 ale 6 a i tak to bylo parádní. Od 2 hodin až do 6ti večera sme klábosili. Dokonce se se vymontovával cargoflex z kufru Myslím že tam budem srazovat častěji. Btw, konečně jsem na živo viděl a vyzkoušel jak funguje polohovací sedačka s dírou na nohy ze zadních sedadel, dobrá věcička Editováno: 11. Duben 2015, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Jako zvolený stravovací expert, musím prověřit a potvrdit kvalitu zmíněné restaurace, proto navrhuji některou hezkou letní neděli společný oběd brněnského/jihomoravského komanda. Povinná účast pro Tarantulas, Mr.chodny bez vyjímky :-D Tarantulas: Prosím mimo termín 26.-28.6. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Ok, beru na vědomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tak jsme s Kubinosem navrhli datum 2. 8. v nedělu na ten testovací oběd v restauraci u Bazalů. Snad to vyhovuje MrChodny? Čas bych dal tak v 13:00. Bude to zároveň jako sraz, tak kdo bude chtít tak může přijet. Budu to psát ještě na fcb do skupiny tak se určitě někdo chytne. Dotazy, připomínky klidně pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Já určitě můžu. Termín mi vyhovuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Já tam musím dohodnout podrobnosti takže ja jedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Platí to zítra? Kolik nás cca bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Jo platí, už sem se to sem chystal napsat. Zítra v 13:00 tam. Zatím sme 4 auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Jak bylo? Já jsem včera už časově nestíhal, omlouvám se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Nakonec dobře, sme dojeli a uplně plný parkplatz a restaurace taky. Nakonec se nám uvolnil salonek takže dobré. Nemáme ani společnou foto, byli sme nakonec 3 auta a stáli rozházeně. Restaurace je na sraz předběžně zarezervovaná. Jinak žvanec výbornej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Tak lidičky, než přezujem na zimní a jelikož už bych Vás po sraze zase rád viděl, samozřejmě i ty co na sraze nebyli tak by sme mohli v říjnu udělat nějaký sraz co vy na to? Viděl bych to zase na nějakou neděli. Nahodím datumy tak se můžete vyjádřit jestli se Vám to hodí nebo ne. 4. 10. 11. 10. nebo 18. 10. Místo můžem dát jako posledně, Colatransport v Brně. Spojili by jsme to i s obědem jako posledně, vaří tam myslím slušně a parkování taky ujde. Ještě mám v hledáčku dálší místa jako Vinařství U Kapličky v Zaječí, (točili tam Vinařů a Bobule) Parkování je tam velké a hlavně je tam krásnej výhled. A nebo vinařský penzion André ve Velkých Pavlovicích, je tam moc krásná restaurace a výborně vaří. Takže by to teďka byl pro Brňáků takovej výlet Klidně navrhněte i jiné místo. Osobně bych to rád udělal na té Kapličce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Jestli mi to casove vyjde, ukazu se. Termin je mi fuk, vyberte vy. Ja to budu vedet tak den, dva dopredu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Oka Michale, snad Ti to vyjde Jinak Kubinos už mě psal že pojede, a co MrChodny? Koho tu ještě máme z Brna a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Nic neslibuju, kdyz prijedu, budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Ty jo, lip bych to nenapsal Editováno: 22. Září 2015, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.