Červen 4, 201312 r Tak brc od doby co jsi napsal něco na denní svícení, které nám udělal taťka a dělal je i dalšímu Supovi, kterýmu se to líbilo, na tebe averzi nemám... Ty tady zase jen radíš a píšeš... I když někdo tvé rady ani nechce slyšet... A dost končím, nemíňím tady burcovat a hádat se s člověkem, který napíše něco, a pak mění své názory a neumí číst zpětně... Ať Vám brněnský sraz s tebou v čele dopadne dobře a pobavíte se My se sejdeme na sraze na podzim se všema ostatníma Bája
Červen 4, 201312 r Autor já se do čela nestavím, každý z kluků má možnost navrhnout cokoliv a já s tím souhlasím, jen mi vadí tvoje rýpání, promiň. Jinak samozřejmě všechno dobré už ti na to nemám také více co říct a tím bych to skončil Kluci zatím jsem udělal tuto anketu kterou upravím po tom, co se rozhodneme pro nějaký den a napíšu konkrétní data, souhlas? za každý námět budu rád - zkusím zjistit, kde se scukávají Seaťáci, jednou jsem tam byl a bomba - restaurace a výhled na auta, jen si zaboha nemůžu vzpomenout kde to bylo, bylo to u brna taky také si nedělejte nic s řádků s Barčou zbytečně se snaží zastrašit, ale tohle mezi náma muselo někdy vyvrcholit, atmosféra houstla každým dnem
Červen 4, 201312 r Nestačím se divit co se to tady děje.Michale o jakém zastrašování to mluvíš?Já teda nepostřehl nějaká taková slova.Spíš od Tebe jsem se dočetl o nějakých hloupých jedincích což tedy tak docela nechápu cos tím měl na mysli? Ale jinak doufám,že to tady nebude na denním pořádku,že by ses neustále s někým dostával do křížku.
Červen 4, 201312 r S anketou souhlasím, pak se to upřesní. Jinak na restaurace vypadá pěkně a krásně se projedem Supama. Hlasoval sem pro Olympii, když pojedem do těch Neslovic tak sem z tama líp pojede, a možem po dálnici nebo po vedlejších cestách, to už by sme se domluvili.
Červen 4, 201312 r Já vám do toho nechci kecat... byl jsem v Brně na Škole a co si pamatuji.... tak by bylo super ten sraz udělat na ( u ) brněnského okruhu Gran prix A nejlepší tam domluvit kolečko s vašema Autama... ne závody, ale fotky by museli být super... Možná bych dojel i s Octávkou mrknout
Červen 4, 201312 r Autor Víťo promiň, ale nebudu dělat z komára velblouda, zbytečně by se toho zase někdo mohl chytnout S tím okruhem je to zajímavý nápad! dostaneme se tam jen tak, nebo se tam musíme objednat, nevíš o tom něco? Jinak nápad je to super! určitě se dojeď mrknout, budeme jen rádi. jinak co se týče neděle, jsem taky pro tak zahlasuju
Červen 4, 201312 r Bohužel,žádné info o okruhu nemám, ale myslím si že to tam bude nabyté tedy by se to muselo objednat předem....
Červen 4, 201312 r http://www.automotodrombrno.cz/cz/#!/verejnost-firma/187/jizdy-verejnosti-auto/terminy-ceny
Červen 4, 201312 r Autor byl by o tohle zajem? zas kolikrat se tam takhle dostanem.. přemyšlel bych nad tim určitě. co vy kluci?
Červen 10, 201312 r Autor :-D a co je to za typ? Mame v rodine berlingo, nepojedem citronama na sraz?:-D
Červen 13, 201312 r ... ... Tak trochu to asi vybouchlo... Bája Upraveno Červen 13, 201312 r od Bajuszka
Červen 13, 201312 r Nevím teda jak to dopadlo s mikynama, ale doufám že tady z toho něco bude. Podzimní sraz je za dlouho... Tak co teda lidi, zahlasujte aspoň
Červen 25, 201312 r Autor opravdu bys řijel Adame? to by nás opravdu těšilo! do pátku zde vypíšu několik konkrétních termínů a dokonáme to Bohužel až za dva týdny, pokud Vám to nevadí nebo nespěcháte, mám teď auto v lakovně. Přinejhorším dojedu octávií
Červen 25, 201312 r Pokud mi bude vyhovovat termín a nebude nic Důležitého v plánu,tak si klidně udělám výlet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.