celeston Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Zdravím ,máte nějaký typ na lepší žarovky (5w5) které má octavia II v zadních lampách?Skoro každej měsíc musim měnit že jedna praskne a to mám denní svícení a zandíma svítim minimálně.Co vidim octavie tak jen minimum svítí celé céčko.Díky za odpovědi.http://likeparts.ru/...1_auto_5_80.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) Na Octavii mám najeto skoro 70 tisíc a neměnil jsem jedinou žárovku. Buď jsou originální skutečně tak kvalitní, nebo spíš je problém v regulaci: každá řídící jednotka v Octavii při běhu motoru "posílá" do žárovek přerušované napětí, tím se napětí snižuje a žárovky vydrží mnohem déle. Krásně to jde zkontrolovat osciloskopem, ale částečně i voltmetrem: při běhu motoru je na baterii 13,5 i 14V, ale na žárovkách mnohem méně. Bohužel běžné voltmetry toto přerušované napětí neumí přesně změřit, ale aspoň něco... Editováno: 4. Červen 2013, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) A to, že u mnoha aut pořádně nesvítí "céčka" spíš souvisí s tím, že diagnostika hlásí každou vadnou žárovku, ale u těch v "céčkách", které jdou ze společného výstupu, se porucha jediné nepozná, až když jich odejde víc... Editováno: 4. Červen 2013, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trawi Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 ja som tam nahodil LEDky a som spokojný... tie čo-to znesú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Ano, jeden z důvodů, proč jsem žádné žárovky zatím neměnil, bude asi to, že tam už skoro žádné nemám... Vpředu xenony a LED v obrysovkách i na denní svícení, dálkovými skoro nesvítím, osvětelní nástupního prostotu v zrcátkách LED, vzadu LED na blinkry i couvačky - jen ty v céčkách a brzdové s mlhovkami jsem nechal a vevnitř i v kufru výhradně LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trawi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ja mám taktiež v komplet celom aute LEDky, jednak sa mi to páči ale samozrejme to má aj menší odber a väčšiu/krajšiu svietivosť... síce s LED do špztiek som bojoval asi 2 týždne ale nakoniec som našiel správne ... ešte musím kúpiť do predných smeroviek a bude to asi fakt komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 7. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Milos muze smi poslat jaké LED mas v blinkrech? Sem nevidel jeste oranžové. A co se týče LEdek v zadní lapmě ty malé 5w5 neni pak svetlo spíš do ruzova kdyz Ledka je ciste bílá pod červeným plastem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 U těch v céčkách taky hlásí každou zvlášť !!! Osobně vyzkoušeno ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Stejná zkušenost jako hanesek a za víc jak 3roky výměna jedné žárovky ze zadní lampy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 9. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Zajímalo by me teda kde jste koupili ty LEDky do blinkru. Muselo by to mít ten can bus aby to nehlasilo chybu ne? a takové sem na netu nenašel.Kdyztak poslete odkaz.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trawi Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Ja som si ich kúpil na Ebayi za pár šupiek... Ak máš účet tak si daj len vyhľadať podľa typu pätice a len dopíš canbus / error free ... stoja okolo 3 dolárov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 10. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 A maji u odpor aby neblikaly moc rychle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.