vojtisek.patrik Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Ahoj všem, Prosím o radu.Moje fabia RS mi začala žrát kolem 10ti ...mrch jedna. Olej jsem dolíval po měsíci cca 100ml. Děkuji předem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ahoj, je to údaj na p=alubáku, nebo reál spotřeba - respektivě zda jsi si spotřebu počítal? dělalo se něco na Fabce, než začla takhle žrát, nebo prostě z ničeho nic? jede normálně, nedusí se? rozepiš se, ať se je čeho chytnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtisek.patrik Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Ahoj Kibi, jedná se o spotřebu na palubáku, ale ikdyž jsem to počítal tak jsem kolem 9ti litrů. Jede úplně stejně jako dřív nic se nedusí. Je na ní chip cca 120KW skoro 2 roky. Začala více kouřit a když stojím na volnoběh tak pravidelně kolem 3 vteřin cejtím zachvění motoru. Dnes jsem ještě zkoušel jet spíše pod 2 tisíce a spotřeba šla dolu měl jsem zařazenou 4ku, ale jakmile trojku a kolem 2 tisic + tak žere, ale to se dříve nedělo. Děkuji za rady ! Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.