Publikováno Červen 5, 201312 r Ahoj všem, Prosím o radu.Moje fabia RS mi začala žrát kolem 10ti ...mrch jedna. Olej jsem dolíval po měsíci cca 100ml. Děkuji předem za rady.
Červen 6, 201312 r ahoj, je to údaj na p=alubáku, nebo reál spotřeba - respektivě zda jsi si spotřebu počítal? dělalo se něco na Fabce, než začla takhle žrát, nebo prostě z ničeho nic? jede normálně, nedusí se? rozepiš se, ať se je čeho chytnout...
Červen 19, 201312 r Autor Ahoj Kibi, jedná se o spotřebu na palubáku, ale ikdyž jsem to počítal tak jsem kolem 9ti litrů. Jede úplně stejně jako dřív nic se nedusí. Je na ní chip cca 120KW skoro 2 roky. Začala více kouřit a když stojím na volnoběh tak pravidelně kolem 3 vteřin cejtím zachvění motoru. Dnes jsem ještě zkoušel jet spíše pod 2 tisíce a spotřeba šla dolu měl jsem zařazenou 4ku, ale jakmile trojku a kolem 2 tisic + tak žere, ale to se dříve nedělo. Děkuji za rady ! Patrik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.