Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Na mojí OI 81kW mi začala vyskakovat chyba 17656 - Regulace pocatku vstriku Regulacni odchylka

Když jsem si spustil základní nastavení a TDIGraph, ukázala se mi hodnota předvstřiku kolem 167 - tedy úplně mimo graf (při teplotě paliva 129).

Auto startuje vcelku ochotně v mrazu i teple, spotřeba kolem 7l mi vzhledem k plnému kufru nepřipadá nijak závratná.

Ta hodnota předvstřiku mě ale trochu děsí, dá se s tím pár dnů jezdit, něž bude volný termín na servis? Jak se k takovéhle hodnotě vůbec mohlo dostat, může přeskočit zub jen na čerpadle? Rozvody jsou dělané před 50 tis.

post-33831-0-91328000-1370716320_thumb.j

treba dostelovat predvstrek preto ta chyba treba to stiahnut na hodnotu 55 a spotreba bude mensia

• 2 týdny později...
  • Autor

To je mi jasné, že je třeba seštělovat. Otázka byla, jestli je normální, že zničeho nic takhle obrovsky ujede?

Při úpravě předstřiku budeš muset povolit 3 šrouby jistící rozvodové kolo čerpadla. Uvidíš zda nebyly volné a  nepohlo se kolo vůči čerpadlu. Jinak určitě to můžeš i postavit na značky a překontrolovat seřízení rozvodů, ale pokud máš cit pro ten motor, tak ten jeden zub je dost poznat na zvuku chodu toho motoru.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak po návštěvě v servisu jsem se dozvěděl, že je zázrak, že sem do něj vůbec dojel. čerpadlo zralé na výměnu, proto to prý nešlo ani nijak seřídit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.