vikino1 Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Mate niekto skusenosti s ADAPTER OBD 2 od EuroComputer v HK.Nahradi plne kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Nechcem tu robiť ani negatívnu ani pozitívnu reklamu, ale prečo by som neporadil z vlastnej skúsenosti: Eurocomputer neodporúčam ani najväčšiemu nepriateľovi! Dlhá dodacia lehota, samotné adaptéry nevalnej kvality (vždy po pár mesiacoch treba rozobrať a prepájkovať spoje na plošáku a nanovo prilepiť konektor), veľmi nepríjemné jednanie s pánom Petrom... Objednával som viacero káblov, vyžadoval platbu vopred - nakoniec káble poslal po 11-tich týždňoch (vraj nestíha vyrábať) až potom, čo som mu prisľúbil osobnú návštevu uňho doma. Naopak len a len odporučiť viem káble od Svobodu, tiež som ich bral zopár a ani jeden problém (ak nerátam krádež spolu s notebookom). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Vďaka dobre vedieť a kontakt na p.Svobodu sem môžeš hodiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Vikino1: Pozri tu http://www.pc-autodiagnostika.cz/cenik.php, na Fabiu ti stačí kábel označený "Adaptér pro OBD II K-COM" za tých 1550 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Igor velka vďaka! Je divne,že na Slovensku nieje žiadna ponuka a keď aj je tak chcu neskutočne peniaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.