vikino1 Vloženo 24. Srpen 2006 Vloženo 24. Srpen 2006 Mate niekto skusenosti s ADAPTER OBD 2 od EuroComputer v HK.Nahradi plne kabel? Citovat
Igor Vloženo 24. Srpen 2006 Vloženo 24. Srpen 2006 Nechcem tu robiť ani negatívnu ani pozitívnu reklamu, ale prečo by som neporadil z vlastnej skúsenosti: Eurocomputer neodporúčam ani najväčšiemu nepriateľovi! Dlhá dodacia lehota, samotné adaptéry nevalnej kvality (vždy po pár mesiacoch treba rozobrať a prepájkovať spoje na plošáku a nanovo prilepiť konektor), veľmi nepríjemné jednanie s pánom Petrom... Objednával som viacero káblov, vyžadoval platbu vopred - nakoniec káble poslal po 11-tich týždňoch (vraj nestíha vyrábať) až potom, čo som mu prisľúbil osobnú návštevu uňho doma. Naopak len a len odporučiť viem káble od Svobodu, tiež som ich bral zopár a ani jeden problém (ak nerátam krádež spolu s notebookom). Citovat
vikino1 Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Vloženo 25. Srpen 2006 Vďaka dobre vedieť a kontakt na p.Svobodu sem môžeš hodiť? Citovat
Igor Vloženo 25. Srpen 2006 Vloženo 25. Srpen 2006 Vikino1: Pozri tu http://www.pc-autodiagnostika.cz/cenik.php, na Fabiu ti stačí kábel označený "Adaptér pro OBD II K-COM" za tých 1550 Kč. Citovat
vikino1 Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Vloženo 26. Srpen 2006 Igor velka vďaka! Je divne,že na Slovensku nieje žiadna ponuka a keď aj je tak chcu neskutočne peniaze. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.