kocek5 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Ahoj, mám dotaz ohledně 96kw. V zimě když nastartuji a rozjedu se tak po chvilce cítím cuknutí. To samé, když se rozjedu a přijíždím ke křižovatce s vyřazeným kvaltem, tak otáčky klesnou třeba na 300ot.,ale vše je ve zlomku vteřiny. Tohle se stane tak 2x za dobu než se to zahřeje a pak už ne.. Teď v teple to neděla nebo to není tak znatelné. Mám najeto 260tis.km. Jinak chytá krásně za studena i za tepla.\děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Ahoj jakou bereš naftu ? Co palivový filtr jak je natom ? Odkuď jsi ? Bylo to pichle na PC ? Viděl bych to na nějaké čidlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocek5 Vloženo 17. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Nafta na shell. Jinak jsem ze Žatce a filtr jsem měnil a je ok. Napíchlé jsem to zatím neměl, nehází mi to žádnou chybu, ale asi to vyzkoušim, jestli se tam něco ukáže. Až tak tomu zase nerozumím a čidlo mě nenapadá jaké by to mohlo být a vlastně to ani teď asi nezjistim v létě. :-) myslíš, že když bude čidlo špatné, tak to na pc naskočí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 Mělo by..Ono to něco znamená když to klesne na 300 otáček... Bude to mít psojitost s volnoběhem určitě/dávka paliva/či nějaké čidlo...Dal bych kompletni test jestli to něco ukáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocek5 Vloženo 18. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Dobře, díky za radu,vyzkoušíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocek5 Vloženo 21. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 tak jsme to nechal napíchnout a poslední vstřik mi protejká a dává moc vysoké hodnoty,tak mám objednáno a v pondělí budem přetěsňovat snad to bude tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.