Petik_hell Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Zdravim, Mám problém s řídící jednotkou ABS. u Octavie 1. 18 20V AGN 92 kw, r.v.1997. Vag vypisuje ....01276 - Hydraulické čerpadlo ABS - signál mimo toleranci. Pojistkový box na baterce jsem celej rozebral vyčistil, srovnal kontakty, vyměnil jsem pojistky za nové a proměřené.. Problém přetrvává. Po demontáži Airboxu, odpojení obou svorkovnic jak 25 pinové a 2 pinové od čerpadla - prostříkáno kontaktolem a zpětné připojení kontrolka zhasne. Ale po rozjezdu nad rychlost 20 km/h kdy řj provádí opětovnou kontrolu se ABS opět rozsvítí - vag stejná chyba. Mám podezření na vadnou ŘJ ABS - respektive na přetrženej drátek uvnitř od pinů. Nevíte nekdo zdali se dá řj vyndat bez nutnosti celýho modulu ABS?? A popřípadě jakou velikost torxního klíče použít? je tam na pytel vidět. Nebo nejaká jiná rada? Mockrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 25. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Nikdo ještě nevyndaval? Kdyby alespoň někdo věděl velikost torxního vnějšího klíče. děkuji....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 No nic odpovím si sám. Vyndat to jde i bez demontáže celýho bloku, jen řj abs. Akorát je zapotřebí speciální nástavec na 1/4" ráčnu ničim jinym se tam nedá dostat. Je to nástavec TORX E5 Socket. Jednoduše torx ale samice.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkajn Vloženo 28. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2014 Ahoj jak jsi vyresil problem stim abs byloto nakym dratem nebo odeslo uplne diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 8. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Je vadná řj abs. nicméně. vyndat se to musí celé.... :-( výška ventilů mi nedovolí stáhnout cívky. takže to musí celý ven. Překáží tam trubičky. Soudruzi ve Škodovce se měli inspirovat ve VW. kde to jde vyndat bez demontáže celýho bloku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.