jndak Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Já jsem naletěl minulej týden.Auto uvedený do provozu podle pana Noska 2007(dle servisky), ale podle německýho tp přihlášeno v první polovině 2006.Auto jsem nakonec nekoupil , ale při první návštěvě jsem udělal hroznou blbost o které se nebudu radši rozepisovat.Podlehl jsem dojmu že bere auta od nemeckého dealera , takže to není žádná levárna. Auto co jsem měl vybraný mělo totálně prodřený tapecírung na sloupku u levého ramene řidiče . Toho jsem si poprvé vůbec nevšiml.Pak nesrovnalost mezi serviskou a tp, žádný záznam o pravidelných prohlídkách u dealera Skodovky.Možná to jde prodat auto ,8 měsíců s ním jezdit a pak udělat předprodejní servis. Jinak auta jsou na první pohled fakt pěkná a perfektně uklizená se super výbavou. Mám auto se 110000 km , takže představa že ho sešrotuju a koupím si u kupskodu jiný se třeba 150000km je hrozná. Přeju potecionálním kupcům hodně štěstí při koupi a auta si fakt pořádně prověřte pokud chcete koupit to co je inzerováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.