Přejít na obsah

Prodej ojetých vozů škoda

century

Doporučené příspěvky

Já jsem naletěl minulej týden.Auto uvedený do provozu podle pana Noska 2007(dle servisky), ale podle německýho tp přihlášeno v první polovině 2006.Auto jsem nakonec nekoupil , ale při první návštěvě jsem udělal hroznou blbost o které se nebudu radši rozepisovat.Podlehl jsem dojmu že bere auta od nemeckého dealera , takže to není žádná levárna.

Auto co jsem měl vybraný mělo totálně prodřený tapecírung na sloupku u levého ramene řidiče . Toho jsem si poprvé vůbec nevšiml.Pak nesrovnalost mezi serviskou a tp, žádný záznam o pravidelných prohlídkách u dealera Skodovky.Možná to jde prodat auto ,8 měsíců s ním jezdit a pak udělat předprodejní servis. Jinak auta jsou na první pohled fakt pěkná a perfektně uklizená se super výbavou.

Mám auto se 110000 km , takže představa že ho sešrotuju a koupím si u kupskodu jiný se třeba 150000km je hrozná.

Přeju potecionálním kupcům hodně štěstí při koupi a auta si fakt pořádně prověřte pokud chcete koupit to co je inzerováno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...