Přejít na obsah

Samovolné zhasínání motoru, výpis závad

niko99

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny coby nový člen. V posledních 10ti dnech se mi již 3x stalo, že mi motor samovolně zhasnul za jízdy (1,4 63kW). Vždy venku vysoké teploty, man.klima na nejvyšší výkon, pojíždění po městě, dojíždění do křižovatek apod. Po vypnutí zapalování šlo zatím vždy motor opětovně nastartovat. Po odstavení vozidla a jeho uzamčení však běží ventilátor nadále i 10 minut. Přikládám včerejší výpis závad z autorizovaného Škoda servisu. Má s těmito chybami někdo zkušenost, na co se skutečně zaměřit, aby to elektrikář Škoda servisu nehledal 3 dny. Díky za komentáře.

výpis, vyhledávání závad.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve vozidle od 12/2010 nasazena VARTA, black 12V 45Ah. Auto teď 2 dny stálo, dnes jsem měřil napětí, tak v klidu to ukazovalo 12,49V. Potom jsem naměřil rovných 12V na startérem zatížené baterce, po nastartování se napětí ustálilo na 14,13V u volnoběhu.

Odkaz ke komentáři

Rok 2008, najeto 70 tis.km, servisní prohlídka v dubnu včetně výměny oleje i filtrů, olej Castrol 5W-30. Zatím se tak stalo jen s klimou v těch aktualních vedrech, jinak nic. Možným řešením by mohlo být přehrání software, jak uvedl "ales-r" v dnešním příspěvku v podobném tématu, zkusím se na to zeptat v servisu ŠA.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...