Publikováno Duben 16, 200619 r Ahoj, mám malej dotaz, nevíte někdo kolik stojí originál šroubovací anténa na Fabii? A taky, nešla by vyměnit za nešroubovací, sklápěcí? Díky za odpověď.
Duben 16, 200619 r Autor Tak to mi je jasné, já myslel aby to šlo nějak jednoduše :-). Jde o to, že tu šroubovací mi ukradli, tak se takhle ptám ... Upraveno Duben 16, 200619 r od vipanos
Duben 16, 200619 r Tak to mi je jasné, já myslel aby to šlo nějak jednoduše :-). Jde o to, že tu šroubovací mi ukradli, tak se takhle ptám ... Tak si ji taky ukradni. OKO za OKO/ZUB za ZUB Na sklápěcí musíš vyměnit tu patici.
Duben 16, 200619 r Autor Tak to mi je jasné, já myslel aby to šlo nějak jednoduše :-). Jde o to, že tu šroubovací mi ukradli, tak se takhle ptám ... Tak si ji taky ukradni. OKO za OKO/ZUB za ZUB Na sklápěcí musíš vyměnit tu patici. Tohle už mi ani moc ftipné nepřijde :-(
Duben 16, 200619 r Skončil jsem jsem stejně jak ty. Taky mi originální ukradli. Neoriginál šroubovací jsem kupoval asi za 130 Kč. Hraje stejně jako originál. Protože ji ale nechci kupovat v krátké době znovu, jezdím kromě občasných delších tras pouze se šroubem (asi M6, už si přesně nepamatuji) a vodovodním těsněním (aby tam nezatékalo) místo antény. U nás ve městě nemám s příjmem v této "úpravě" žádný problém. Není to vzhledné, ale přes noc na sídlišti velice praktické.
Duben 24, 200619 r Skončil jsem jsem stejně jak ty. Taky mi originální ukradli. Neoriginál šroubovací jsem kupoval asi za 130 Kč. Hraje stejně jako originál. Protože ji ale nechci kupovat v krátké době znovu, jezdím kromě občasných delších tras pouze se šroubem (asi M6, už si přesně nepamatuji) a vodovodním těsněním (aby tam nezatékalo) místo antény. U nás ve městě nemám s příjmem v této "úpravě" žádný problém. Není to vzhledné, ale přes noc na sídlišti velice praktické. Taky řešení
Únor 20, 200718 r môže to byť pre GSM alebo navi, alebo to môže vyť vstup z inej antény a táto je priechodzia. daj jej číslo
Únor 20, 200718 r Číslo tam žádné není,je sklopná a ze škodovky,navi to není tam je jiný tvar anteny.
Únor 20, 200718 r fakt tam neni číslo????? keď je to koncern VW? nechce sa mi veriť, hovorim može to byť aj GSM na HF
Únor 20, 200718 r Není,jinak bych to našel v etce.taky mě napadlo GSM,ale chtěl bych to vědět určitě.
Prosinec 10, 200717 r Ahoj, nechtěně jsem si urval střešní anténu a bohužel zjistil, že mě to bude stát 1300,-kč anténa + instalace 700,-kč Nevíte si někdo rady? Nevíte kde bych tuhle antenu sehnal levněji (nesklopná anténa se zesilovačem signálu-bez handsfree)???? Díky za Vaše rady
Březen 23, 200916 r Potreboval by som vediet aku antenu ma fabia od vyroby ci so zosilovacom alebo bez?
Březen 23, 200916 r Fabia ma antenu zo zosilovacom. Ale ak nepouzijes ORIGINAL RADIO SKODA tak nebudes mat dobry prijem-signal. Musis si dokupit FANTOMOVE NAPAJANIE radia.
Červen 19, 201312 r Zdravím, chtěl bych se zeptat koupil jsem škodu fabia 1.4 MPI rv 2002 a rádio mi hrálo krásně ! ... Ale po čase z ničeho nic mi nejede... Jdou jen CD a rádio mi pouze škvrčí ... Měl jsem ho venku, skošel dotlačit kabely ale stále nic ... ! Děkuji za rady. S pozdravem Tomáš
Červen 20, 201312 r Na rádiu se mi ukazuje že tam je např kiss , nebo helax ...ale zvuk žádný jen v tom škvrčí
Červen 20, 201312 r To vypadá na koncák - někde se ti zkratly mezi sebou nebo na kostru kábly k reprákům a odpeklo to koncovej zešilovač. Displej bere data k zobrazení z RDS kódu za tunerovým dílem, takže příjem maká = NA ANTÉNU NEŠAHEJ, NEBO TO POKURVÍŠ JEŠTĚ VÍC!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.