vipanos Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Ahoj, mám malej dotaz, nevíte někdo kolik stojí originál šroubovací anténa na Fabii? A taky, nešla by vyměnit za nešroubovací, sklápěcí? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Vsechno jde kdyz se chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vipanos Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 (editace) Tak to mi je jasné, já myslel aby to šlo nějak jednoduše :-). Jde o to, že tu šroubovací mi ukradli, tak se takhle ptám ... Editováno: 16. Duben 2006, autor: vipanos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Tak to mi je jasné, já myslel aby to šlo nějak jednoduše :-). Jde o to, že tu šroubovací mi ukradli, tak se takhle ptám ... Tak si ji taky ukradni. OKO za OKO/ZUB za ZUB Na sklápěcí musíš vyměnit tu patici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vipanos Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Tak to mi je jasné, já myslel aby to šlo nějak jednoduše :-). Jde o to, že tu šroubovací mi ukradli, tak se takhle ptám ... Tak si ji taky ukradni. OKO za OKO/ZUB za ZUB Na sklápěcí musíš vyměnit tu patici. Tohle už mi ani moc ftipné nepřijde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Vsechno jde kdyz se chce to je rada nad zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBR Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Skončil jsem jsem stejně jak ty. Taky mi originální ukradli. Neoriginál šroubovací jsem kupoval asi za 130 Kč. Hraje stejně jako originál. Protože ji ale nechci kupovat v krátké době znovu, jezdím kromě občasných delších tras pouze se šroubem (asi M6, už si přesně nepamatuji) a vodovodním těsněním (aby tam nezatékalo) místo antény. U nás ve městě nemám s příjmem v této "úpravě" žádný problém. Není to vzhledné, ale přes noc na sídlišti velice praktické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Skončil jsem jsem stejně jak ty. Taky mi originální ukradli. Neoriginál šroubovací jsem kupoval asi za 130 Kč. Hraje stejně jako originál. Protože ji ale nechci kupovat v krátké době znovu, jezdím kromě občasných delších tras pouze se šroubem (asi M6, už si přesně nepamatuji) a vodovodním těsněním (aby tam nezatékalo) místo antény. U nás ve městě nemám s příjmem v této "úpravě" žádný problém. Není to vzhledné, ale přes noc na sídlišti velice praktické. Taky řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Mám anténu a nevím k čemu jsou tam dva konektory,jeden je na radio a ten druhý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 môže to byť pre GSM alebo navi, alebo to môže vyť vstup z inej antény a táto je priechodzia. daj jej číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Číslo tam žádné není,je sklopná a ze škodovky,navi to není tam je jiný tvar anteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 fakt tam neni číslo????? keď je to koncern VW? nechce sa mi veriť, hovorim može to byť aj GSM na HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Není,jinak bych to našel v etce.taky mě napadlo GSM,ale chtěl bych to vědět určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prema Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Ahoj, nechtěně jsem si urval střešní anténu a bohužel zjistil, že mě to bude stát 1300,-kč anténa + instalace 700,-kč Nevíte si někdo rady? Nevíte kde bych tuhle antenu sehnal levněji (nesklopná anténa se zesilovačem signálu-bez handsfree)???? Díky za Vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dano696 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Potreboval by som vediet aku antenu ma fabia od vyroby ci so zosilovacom alebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Fabia ma antenu zo zosilovacom. Ale ak nepouzijes ORIGINAL RADIO SKODA tak nebudes mat dobry prijem-signal. Musis si dokupit FANTOMOVE NAPAJANIE radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 na na co potom napojit ten modrý drát z toho fantoma?na jaký kábl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 CIERNY KONEKTOR- PIN 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jakože ho vytáhnu a napojím na to ten modrej drát a pak zaizoluju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 :) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53797 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas44 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat koupil jsem škodu fabia 1.4 MPI rv 2002 a rádio mi hrálo krásně ! ... Ale po čase z ničeho nic mi nejede... Jdou jen CD a rádio mi pouze škvrčí ... Měl jsem ho venku, skošel dotlačit kabely ale stále nic ... ! Děkuji za rady. S pozdravem Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 žiadne stanice nechyta alebo ma iba slaby prijem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas44 Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Na rádiu se mi ukazuje že tam je např kiss , nebo helax ...ale zvuk žádný jen v tom škvrčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 To vypadá na koncák - někde se ti zkratly mezi sebou nebo na kostru kábly k reprákům a odpeklo to koncovej zešilovač. Displej bere data k zobrazení z RDS kódu za tunerovým dílem, takže příjem maká = NA ANTÉNU NEŠAHEJ, NEBO TO POKURVÍŠ JEŠTĚ VÍC!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.