devil Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ahoj, nedávno jsem si všiml, že mi u správně zamčeného auta najednou začaly blikat blinkry (nic jiného, alarm zůstal v klidu). Bylo to v garáži kde nikdo nebyl, přesto jsem zkusil otevřít dveře a byly zamčeny. Mezitím blikání samo od sebe přestalo. Ověřil jsem i zavření všech 5 dveří a vše bylo ok. To samé blikání se opakovalo ještě jednou za pár dnů na ulici. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já mám takový pocit, že to dělá když auto nejde řádně zamknout - špatně zavřené dveře, nebo zapnutý nějaký spotřebič?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda apm Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Čágo.Mám stejný problém.Žádný spotřebič zapnutý není a všechny dveře na autě jsou pořádně zavřené.Jestli někdo víte kde je chyba prosím o radu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 No, to že jsou dveře zavřené neznamená, že si to myslí i to auto (mikrospínač v zámku občas odejde) první možnost druhá možnost vadná BSG jednotka třetí možnost vadná páčka blinkrů ty možnosti jsou seřazeny dle nejpravděpodobnější k té nejméněpravděpodobné... a může to být taky něčím uplně jiným.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Zdravim...včera ve firmě mi říkal vrátný, že mi asi hodinu blikala Octavka, ale alarm žádnej neslyšel... Tak se chci zeptat jestli už to někdo vyřešil, čím by to mohlo být... Auto jsem potom kontroloval a bylo řádně zamčené, všechny dveře dovřené .... Potom jsem si všiml, že když stojím na brzdě, tak mi při vypnutém klíčku nesvítí brzdová světla, když klíčkem otočím, tak se brzdová světla rozsvítí .. Je to normální nebo je někde chyba?? U předchozího auta svítila brzdová světla pořád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Ta brzdová světla bez klíčku nesvítí a bohužel je to normální..nejde ani klakson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Tak klakson se mi zdá ještě tak nějak pochopitelný .... Ale to brzdové světlo by svítit bez klíčku mělo... Každopádně díky za odpověď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda apm Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Zdar.Tak po napíchnutí jsem zjistil,že mám špatnou houkačku alarmu a vadný snímač vnitřního prostoru!Nevíte někdo kde ta houkačka a ten snímač v autě najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SP80 Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Dorý den, potřebovala bych poradit. Máme Škodu Octavii combi II řadu. Poslední 2 dny se nám samovolně zapínají výstražná světla. Dělá to před nastartováním i během jízdy (začnou blikat, potom přestanou a pořád dokola). Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji za Vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.