libero Vloženo 29. Červen 2013 Vloženo 29. Červen 2013 zdravím chlapi mám jednu prosbu..nepoužíva z vás niekto MT na dve SIM karty??...prestalo ma baviť nosiť 2 MT našiel som napr.toto http://www.nay.sk/prestigio-multiphone-4055duo/d-316594-c-1588/ díky za veškeré informácie Citovat
vormen Vloženo 29. Červen 2013 Vloženo 29. Červen 2013 cau, ja mam prestigio 3540 a v nem dve simky. funguje to bezproblemove. pri volani si muzes nastavit z jake karty to ma defaultne volat, nebo jestli se to ma zeptat. stejne tak i u sms. ja mam jednu kartu na volani a druhou na data. Citovat
Luďa Vloženo 30. Červen 2013 Vloženo 30. Červen 2013 Já jich měl několik. Od Emgetonu až po Nokii. momentálně máme doma 4 Nokie, A fungujou super. Emgeton měl "zelený" tlačítko pro vobě simky, takže sem zadal číslo a vybral si z čeho volat. U nokie se mobil ptá bo má jen jedno zelený. Citovat
nuff Vloženo 30. Červen 2013 Vloženo 30. Červen 2013 Já jsem ženě koupil dvousimkáč z čínské produkce zakoupený přímo v Číně. Tam telefony na jednu SIMku snad ani neexistují. Důvodem však nebyla nutnost mít u sebe dvě čísla, ale k vůli mobilnímu internetu. Datová SIMka vychází levněji než internet v mobilu ke klasickému paušálu. Quadcore 1,2GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, 5" HD IPS displej, 8 Mpix foto, Android 4.2, 2 SIM, cena včetně dopravy 4700,- ( objednáno v pondělí a v pátek byl doma ) Citovat
libero Vloženo 28. Květen 2014 Autor Vloženo 28. Květen 2014 oživím toto moje vlákno .... ...nakoľko už ubehol nejaký čas od môjho dotazu a ja som sa až doteraz nedonútil niečo poriešiť ,tak sa chcem znova spýtať či nemá niekto nové skúsenosti s mob.telefónom na 2 simky... ....vďaka Citovat
Luďa Vloženo 7. Červen 2014 Vloženo 7. Červen 2014 Záleží co scheš. Jestli chytrej telefon nebo jen "hloupej" co umí volat a psát. Citovat
libero Vloženo 8. Červen 2014 Autor Vloženo 8. Červen 2014 mám momentálne vyhliadnuté toto... https://www.mall.sk/mobilne-telefony-dual-sim/goclever-quantum-450-dual-sim-cierny ale ako sa poznám,tak než sa rozhúpem ubehne zasa nejaký čas Citovat
Luďa Vloženo 10. Červen 2014 Vloženo 10. Červen 2014 Kolega měl "chytrej" dvousimkáš a zahodíl to. Baterka při využítí funkcí půl dne a konec. Citovat
slon100 Vloženo 10. Červen 2014 Vloženo 10. Červen 2014 Xiaomi RedMi 1S solidní poměr cena - výkon - zpracování Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.