Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

cau, ja mam prestigio 3540 a v nem dve simky. funguje to bezproblemove. pri volani si muzes nastavit z jake karty to ma defaultne volat, nebo jestli se to ma zeptat. stejne tak i u sms. ja mam jednu kartu na volani a druhou na data.

Vloženo

Já jich měl několik. Od Emgetonu až po Nokii. momentálně máme doma 4 Nokie, A fungujou super.

Emgeton měl "zelený" tlačítko pro vobě simky, takže sem zadal číslo a vybral si z čeho volat. U nokie se mobil ptá bo má jen jedno zelený.

Vloženo

Já jsem ženě koupil dvousimkáč z čínské produkce zakoupený přímo v Číně. Tam telefony na jednu SIMku snad ani neexistují. :) Důvodem však nebyla nutnost mít u sebe dvě čísla, ale k vůli mobilnímu internetu. Datová SIMka vychází levněji než internet v mobilu ke klasickému paušálu.

Quadcore 1,2GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, 5" HD IPS displej, 8 Mpix foto, Android 4.2, 2 SIM, cena včetně dopravy 4700,- ( objednáno v pondělí a v pátek byl doma )

• o 10 měsíců později...
Vloženo

oživím toto moje vlákno  kol117  ....

...nakoľko už ubehol nejaký čas od môjho dotazu a ja som sa až doteraz nedonútil niečo poriešiť  :blbec: ,tak sa chcem znova spýtať či nemá niekto nové skúsenosti s mob.telefónom na 2 simky...

....vďaka  :kol-47:

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...