libero Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 zdravím chlapi mám jednu prosbu..nepoužíva z vás niekto MT na dve SIM karty??...prestalo ma baviť nosiť 2 MT našiel som napr.toto http://www.nay.sk/prestigio-multiphone-4055duo/d-316594-c-1588/ díky za veškeré informácie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 cau, ja mam prestigio 3540 a v nem dve simky. funguje to bezproblemove. pri volani si muzes nastavit z jake karty to ma defaultne volat, nebo jestli se to ma zeptat. stejne tak i u sms. ja mam jednu kartu na volani a druhou na data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Já jich měl několik. Od Emgetonu až po Nokii. momentálně máme doma 4 Nokie, A fungujou super. Emgeton měl "zelený" tlačítko pro vobě simky, takže sem zadal číslo a vybral si z čeho volat. U nokie se mobil ptá bo má jen jedno zelený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Já jsem ženě koupil dvousimkáč z čínské produkce zakoupený přímo v Číně. Tam telefony na jednu SIMku snad ani neexistují. Důvodem však nebyla nutnost mít u sebe dvě čísla, ale k vůli mobilnímu internetu. Datová SIMka vychází levněji než internet v mobilu ke klasickému paušálu. Quadcore 1,2GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, 5" HD IPS displej, 8 Mpix foto, Android 4.2, 2 SIM, cena včetně dopravy 4700,- ( objednáno v pondělí a v pátek byl doma ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 oživím toto moje vlákno .... ...nakoľko už ubehol nejaký čas od môjho dotazu a ja som sa až doteraz nedonútil niečo poriešiť ,tak sa chcem znova spýtať či nemá niekto nové skúsenosti s mob.telefónom na 2 simky... ....vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Záleží co scheš. Jestli chytrej telefon nebo jen "hloupej" co umí volat a psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 mám momentálne vyhliadnuté toto... https://www.mall.sk/mobilne-telefony-dual-sim/goclever-quantum-450-dual-sim-cierny ale ako sa poznám,tak než sa rozhúpem ubehne zasa nejaký čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Kolega měl "chytrej" dvousimkáš a zahodíl to. Baterka při využítí funkcí půl dne a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Xiaomi RedMi 1S solidní poměr cena - výkon - zpracování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 to je nad môj finančný strop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.