Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

cau, ja mam prestigio 3540 a v nem dve simky. funguje to bezproblemove. pri volani si muzes nastavit z jake karty to ma defaultne volat, nebo jestli se to ma zeptat. stejne tak i u sms. ja mam jednu kartu na volani a druhou na data.

Já jich měl několik. Od Emgetonu až po Nokii. momentálně máme doma 4 Nokie, A fungujou super.

Emgeton měl "zelený" tlačítko pro vobě simky, takže sem zadal číslo a vybral si z čeho volat. U nokie se mobil ptá bo má jen jedno zelený.

Já jsem ženě koupil dvousimkáč z čínské produkce zakoupený přímo v Číně. Tam telefony na jednu SIMku snad ani neexistují. :) Důvodem však nebyla nutnost mít u sebe dvě čísla, ale k vůli mobilnímu internetu. Datová SIMka vychází levněji než internet v mobilu ke klasickému paušálu.

Quadcore 1,2GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, 5" HD IPS displej, 8 Mpix foto, Android 4.2, 2 SIM, cena včetně dopravy 4700,- ( objednáno v pondělí a v pátek byl doma )

• 10 měsíců později...
  • Autor

oživím toto moje vlákno  kol117  ....

...nakoľko už ubehol nejaký čas od môjho dotazu a ja som sa až doteraz nedonútil niečo poriešiť  :blbec: ,tak sa chcem znova spýtať či nemá niekto nové skúsenosti s mob.telefónom na 2 simky...

....vďaka  :kol-47:

• 2 týdny později...

Záleží co scheš. Jestli chytrej telefon nebo jen "hloupej" co umí volat a psát.

Kolega měl "chytrej" dvousimkáš a zahodíl to. Baterka při využítí funkcí půl dne a konec.

Xiaomi RedMi 1S  solidní poměr cena - výkon - zpracování

• Autor

to je nad môj finančný strop :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.