Publikováno Červenec 6, 201312 r Zdravím, jsem tu zatím krátce, nicméně mám s OII v plánu dosti dodělávek a tak jsem zatím pochytil určitý termíny. Mám možnost koupit gateway u někoho blízkého Škodě. Mám OII rv 2004 ambiente + doděláný maxidot a tempomat. V plánu mám : - bolero/colombus - handsfree (aby fachčilo s iP, originál) - parkovací senzory - multifunkční volant Úpravy budu dělat postupně dle financí a času, ale nerad bych, abych narazil u nové gateway na omezeni, tak bych chtěl poprosit o kód jednotky, která mi půjde do auta a bude kompaktibilní s plánovanými úpravami (nevybíjení baterky rádiem apod...) Díky...
Červenec 6, 201312 r Autor Jinak, vím, že 1K0 907 530 S by měla být OK na Bolero/Colombus, bude spolupracovat i s HF sadami (nevím jakou seženu), nebo lepší koupit AA/AD ? Díky...
Červenec 8, 201312 r no podle mě je nejlepší koupit 7N0 907 530 AK (tím indexem si nejsem uplně jist, ale mělo by to být to pravé), případně jinou 7N0 určenou pro vozi bez START/STOP
Červenec 8, 201312 r Autor Já nakonec sehnal za hubičku 530 AD gateway, což nakonec pro moje účely bude OK ..
Červenec 8, 201312 r ahoj, muzu se zeptat kde jsi sehnal? taky poterbuji. :-) Je to 30bitová jednotka že?
Září 4, 201411 r Čavte borci. Tiež mám otázočku mam OII 2005 prerobenu na FL a teraz chcem dorobiť FL xenony z nivelaciou a cuvacie senzory RJ gateway tam mam 1K0 907 530E TEMIC a k dispozicii mám 7N0 907 530 AN continental bude to pasovat alebo si tiez mam zohnat z inou koncovkou ako bolo pisane vyššie napr. 530AK? Ďakujem za radu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.