janota Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Zdravím, jsem tu zatím krátce, nicméně mám s OII v plánu dosti dodělávek a tak jsem zatím pochytil určitý termíny. Mám možnost koupit gateway u někoho blízkého Škodě. Mám OII rv 2004 ambiente + doděláný maxidot a tempomat. V plánu mám : - bolero/colombus - handsfree (aby fachčilo s iP, originál) - parkovací senzory - multifunkční volant Úpravy budu dělat postupně dle financí a času, ale nerad bych, abych narazil u nové gateway na omezeni, tak bych chtěl poprosit o kód jednotky, která mi půjde do auta a bude kompaktibilní s plánovanými úpravami (nevybíjení baterky rádiem apod...) Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 6. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Jinak, vím, že 1K0 907 530 S by měla být OK na Bolero/Colombus, bude spolupracovat i s HF sadami (nevím jakou seženu), nebo lepší koupit AA/AD ? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 no podle mě je nejlepší koupit 7N0 907 530 AK (tím indexem si nejsem uplně jist, ale mělo by to být to pravé), případně jinou 7N0 určenou pro vozi bez START/STOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota Vloženo 8. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Já nakonec sehnal za hubičku 530 AD gateway, což nakonec pro moje účely bude OK .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 ahoj, muzu se zeptat kde jsi sehnal? taky poterbuji. :-) Je to 30bitová jednotka že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markous Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Čavte borci. Tiež mám otázočku mam OII 2005 prerobenu na FL a teraz chcem dorobiť FL xenony z nivelaciou a cuvacie senzory RJ gateway tam mam 1K0 907 530E TEMIC a k dispozicii mám 7N0 907 530 AN continental bude to pasovat alebo si tiez mam zohnat z inou koncovkou ako bolo pisane vyššie napr. 530AK? Ďakujem za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.