stonek Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Zdravím, řeším odkud nejlépe vzít permanentních 12V pro napájení GPS trackeru, který bych chtěl umístit někam za budíky. Od zapalovače se mi to moc tahat nechce, bylo by to asi hodně sundávaní. Nemáte někdo zkušenost nebo tip? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 Od poistiek máš 30ku 15ku a gnd a na budikoch Can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 22. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2021 Kup si GPS tracker s baterií a nápoj na napájení spínané na klíček. Tracker se Ti bude během jízdy (napájení zapnuté) dobíjet a mimo tuto dobu pojede na baterii. Sám jsem to tak na minulé O3 měl a tracker na baterii jel cca týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 19. Září 2021 Sdílet Vloženo 19. Září 2021 ja mám napojené monitorovacie zariadenie 15ku aj 30tku a CAN. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.