Olin Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 17.sraz SKODAHOME.cz s partnerem ŠKODA AutoDatum: 12.10.201317.sraz SKODAHOME.cz se koná 12.10. 2013 v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice. (mapa)Program: I na podzim je naším hlavním partnerem Škoda Auto, která zde představí vůz Škoda Octavia RS. Hlavní soutěží srazu je podzimní malý orientační závod SKODATOUR o putovní pohár, který věnoval SKODAMOTOR.cz. Pátek 11.10.2013 Sraz začíná již v pátek, kdy většinou přijíždějí skalní příznivci a hlavním tahákem bude vůz ŠKODA Octavia RS. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 do 21.00 hodin. O pozdějším příjezdu informujte pořadatele srazu. Večer bude následovat pokec o všem možném . Sobota 12.10.2013 Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8.00 hodin Prvních 77 účastníků dostane pamětní plaketu a organizátoři vyberou tři zajímavá auta, která dostanou ocenění poroty. Hlavním tahákem bude vůz ŠKODA Octavia RS. Poté následuje příprava aut na soutěž a jejich vystavení. 13:00 - bude odstartována jedna-etapová soutěž SKODATOUR.2013 dle šipkového itineráře. Auta budou odstartována na první úkol v minutových intervalech. Soutěží se o: Putovní pohár SKODATOUR – SKODAHOME.cz 3x pohár SKODATOUR.2013 3x ocenění poroty (nej auta) TOP 77 - Prvních 77 účastníků dostane pamětní plaketu 15:00 - 16:00 - Tombola 16:00 - 17:00 - Vyhlášení SKODATOUR.2013 a prvních 77 účastníků dostane pamětní plaketu Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách Neděle 13.10.2013 Po probuzení, snídani a vystřízlivění prosíme účastníky, aby do 12.00 opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu. Vstupné je stejné jako vloni 220,-Kč za auto, plus vstupenka 10,- Kč za každou osobu, která je následně i slosovatelná v tombole o zajímavé ceny. Počet vstupenek na osobu není omezen. Partneři srazu ŠKODA Auto, AAA Auto, Auto Kelly, LevnePneu.cz, OB Autodíly.cz, IPAK Tonery, ABREX, SKODAMOTOR.cz, Mediální partneři www.AUTO.cz, www.VW-Scene.cz, www.jenproauta.cz, www.autanet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 ooo, 13.10.-16.10 som pravdepodobne v Prahe, žeby som prišiel o deň-dva skôr? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 To by jsi měl, taky jsem si posunul dovolenou o 3 dny Třeba dostaneš ocenění za nejvzdálenejšího učastníka srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 aj to by potešilo. uvidím, ako sa mi podarí voľno vybaviť. sú to ešte 3 mesiace...neviem čo bude o jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 ešte sú to dva mesiace, ale chystá sa niekto z východu SK na zraz? prípadne aj z iných končím, nech sa niekde stretneme a spojíme. ja to mám na 8-12 hodín cesty, cca 680 km...plánované vyrazenie buď 10.10. niekedy vo večerných hodinách, cesta v noci, príchod do Prahy ráno, ubytovať alebo len si prejsť mesto. druhá možnosť vyraziť okolo 4-5 nadránom, a snažiť sa stihnúť doraziť pred 15:00...píšte hoci aj SS... vyzerá to tak, ž dovolenka na tento termín nie je problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 objednával niekto už ubytko? či tam treba niečo špeciálne hlásiť...alebo len napísať maila, prípadne cez ten ich formulár objednať chatku...zraz sa blíži, no nejako je tu mŕtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 5. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2013 Sraz se pomalu připravuje a ubytování řešte přez email nebo jde též přez telefon. Ale dnes mohu prozradit jednu informaci - na sraze představíme: ŠKODA Octavia RS s 2,0 TSI 162 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 a barva ? .... jinak muzu jeste vedet jestli bude na sraze k mani brzda tak jako na jarnim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 naftova rs by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Take by mne zajímala brzda. Hned by jsem si klidně zaplatil zálohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 mail ohľadom ubytka poslaný ešte si počkať na odpoveď a na info od niekoho z SK, či sa pridá ku mne, alebo pôjdem sólo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 MIRAS: ........ na jarnim byla udajne zadarmo,... kdybych to vedel, tak bych si ten svuj hodinovej strojek nechal zmerit jen tak pro informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Září 2013 Sdílet Vloženo 6. Září 2013 Byla zadarmo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Klidně by jsem i něco zaplatil kdyby tam byly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2013 17. sraz SKODAHOME.cz – pozvánka Letošní podzimní sraz SKODAHOME.cz bude ve znamení představení nejrychlejší sériové škodovky ŠKODA Octavia RS. Nebude chybět ani malý orientační závod SKODATOUR a prvních 77 zúčastněných dostane pamětní plaketu - pohárek. Více naleznete ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Stále nevíme jestli tam ta brzda bude?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 brzd tam bude! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Opravdu? Taky by se mi šikla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 nevim jesi brzda ale brzdy jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Jo takhle, já myslel že ti vypadlo "a" :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 brzd tam bude! :D Zdar pane ... jedete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 no asi sám ufidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Bude to klasika podzim .... jen Tomáš jede Audi a ja Subarkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 ty máš subo? ubec nejsem v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Mám no WRX STI 2004 koukni na FB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.