Jojo.b Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Tak takto som dopadol pri trocha nepozornosti.Preto si dávajte na ceste pozor a budte sústredený.Také pekné auto to bolo.Najradšej by som si nafackoval,dúfam že ho dajú do poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 sa pochváľ čo si robil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Jejda,to zabolí. Nevím,zda je toto ta správná sekce,pokud tedy nechceš řešit opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Trocha nepozornosti a už to bolo,to je skôr ako nové topánky.Neviete niekto koľko asi bude stáť oprava?Našťastie mám havarijnú poistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Tak s havarijkou to máš v cajku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Mno na to se nedívá hezky Bohužel stačí kouknout po slečně u silnice, přeladit stanici, telefon, či vylovit flašu vody z podsedačky a je to V jaký rychlosti to bylo? Přijde mi to dost. Šlo to asi do auta před Tebou, že? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 9. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Rýchlosť nebola veľká asi 30 km/h,náraz z boku do predného kolesa,ani airbagy nevystrelili.Na druhom aute ulomené koleso a vystrelené predne airbagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) null Editováno: 10. Červenec 2013, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Tak tě vítám v klubu "bouráků". Pokud jsi jel pomalu tak to nebude tak hrozné - pokud se nehnul nějaký nosník tak v servisu povyměňují plechy a za pár týdnů budeš zase vesele jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
firemp3 Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Tak čo si urobil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 jenom 30km, to koukám. holt deformační zóny Držím palec, ať to jen plechařina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 11. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Dnes urobená obhliadka,plechy svetlá nejaká hadička od klimatizácie,ocenené na 3500 Eur.Vidí sa mi to trochu veľa,veď to je štvrtina ceny auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 No mě se to zdá ještě málo, zvedlý to máš teda pěkně, XENONY to předpokládám nejsou, všechny chladiče, přední maska komplet, kapota, zámek, rovnací stolice (podle mě) to bude hnutý, přední nárazník, metalíza, nějaký vaření řezání.... blatníky neesjou ani škráblý? No můj odhad je tak 5000Euro (možná 4500) když to budou všechno dělat z originálních novýc dílů ve značkovým servisu včetně DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Tak konečne opravené,nakoniec sa cena vyšplhala na 5000 Eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Za 5000€ ti snad vyměnili všechno od čelního skla dopředu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 ........A uz si davaj pozor Male zvire - mne vyrovnavali prah, spodky dveri a menili plast pod podbehom, cena 1500eur a nejake drobne (autorizak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Mě vyměnili skoro všechnu vnější plechařinu, celolak, půlku zadní nápravy, velkou část brzd a spoustu dalších dílů a zaplatil jsem za to necelých 180 000Kč (necelých 7k€). Taktéž autorizák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.