Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak takto som dopadol pri trocha nepozornosti.Preto si dávajte na ceste pozor a budte sústredený.Také pekné auto to bolo.Najradšej by som si nafackoval,dúfam že ho dajú do poriadku.

post-918-0-76181500-1373390985_thumb.jpg

post-918-0-68298800-1373391006_thumb.jpg

post-918-0-50342100-1373391017_thumb.jpg

sa pochváľ čo si robil..  :kol-31:

Jejda,to zabolí. :kol-32:  Nevím,zda je toto ta správná sekce,pokud tedy nechceš řešit opravy.

• Autor

Trocha nepozornosti a už to bolo,to je skôr ako nové topánky.Neviete niekto koľko asi bude stáť oprava?Našťastie mám havarijnú poistku.

Tak s havarijkou to máš v cajku....

Mno na to se nedívá hezky :( Bohužel stačí kouknout po slečně u silnice, přeladit stanici, telefon, či vylovit flašu vody z podsedačky a je to :( 
V jaký rychlosti to bylo? Přijde mi to dost. Šlo to asi do auta před Tebou, že? ....

• Autor

Rýchlosť nebola veľká asi 30 km/h,náraz z boku do predného kolesa,ani airbagy nevystrelili.Na druhom aute ulomené koleso a vystrelené predne airbagy.

null

Upraveno od h.vik

Tak tě vítám v klubu "bouráků". :kol-26:

Pokud jsi jel pomalu tak to nebude tak hrozné - pokud se nehnul nějaký nosník tak v servisu povyměňují plechy a za pár týdnů budeš zase vesele jezdit... :kol-47:

Tak čo si urobil???

jenom 30km, to koukám. holt deformační zóny :)

Držím palec, ať to jen plechařina

• Autor

Dnes urobená obhliadka,plechy svetlá nejaká hadička od klimatizácie,ocenené na 3500 Eur.Vidí sa mi to trochu veľa,veď to je štvrtina ceny auta.

No mě se to zdá ještě málo, zvedlý to máš teda pěkně, XENONY to předpokládám nejsou, všechny chladiče, přední maska komplet, kapota, zámek, rovnací stolice (podle mě) to bude hnutý, přední nárazník, metalíza, nějaký vaření řezání.... blatníky neesjou ani škráblý?

No můj odhad je tak 5000Euro (možná 4500) když to budou všechno dělat z originálních novýc dílů ve značkovým servisu včetně DPH

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak konečne opravené,nakoniec sa cena vyšplhala na 5000 Eur.

Za 5000€ ti snad vyměnili všechno od čelního skla dopředu, ne? :kol-33:

........A uz si davaj pozor

Male zvire - mne vyrovnavali prah, spodky dveri a menili plast pod podbehom, cena 1500eur a nejake drobne (autorizak)

Mě vyměnili skoro všechnu vnější plechařinu, celolak, půlku zadní nápravy, velkou část brzd a spoustu dalších dílů a zaplatil jsem za to necelých 180 000Kč (necelých 7k€). Taktéž autorizák...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.