macomh Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 (editace) Zdravím všetkých. Mám octaviu 1,9/81 kW r.v: 1999 a ukázal sa problém pri štartovaní asi pred 2 týždňami. Niekedy / nie za každým/ pri štartovaní naskakuje motor s drnčaním a chrapčaním, natriasa a skáče celý a aj zhasne. Na druhý a tretí-krát to naštartuje a ide v pohode. Po prvom takom naštartovaní začal cvakať štartér a po niekoľkých dňoch /asi dvoch/ už som len cvakal a cvakal, ani nezakrútil, až horoko-ťažko asi po 10-15 min skúšania a hýbania s autom na 5-ke sa podarilo naštartovať. Cez víkend bol štartér vybratý a že vraj bol nejaký kontakt iba ohnutý. Odvtedy štartuje, ale sem tam to divné chvenie a rapčanie od motora ide. Možno ten štartér bola iba náhoda, ale radšej to tu spomeniem. Poprosil by som o rady, alebo či s tým niekto nemá skúsenosti, že čo to môže byť. Či dvojhmoťák, alebo držiak motora, alebo čo za fras ??? Editováno: 11. Červenec 2013, autor: macomh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 nahrávka toho zvuku by tomu tady veľmi pomohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.