Knizek Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 mám dotaz, jde dodělat 5. opěrka hlavy? mám box na lyže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Mam tunel aj s opierkou-takze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knizek Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 a nevíš náhodou jaký číslo dílu ta opěrka je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Prostřední opěrka hlavy na předface OII má číslo 1Z0 885 902. Pro bližší určení (index za tím číslem) je ovšem potřeba znát barvu potahů (např.Ivory,Onyx,atd.),případně jestli nemáš kožený interiér. V Etce je jich totiž asi kolem dvaceti druhů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knizek Vloženo 21. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Tak jsem nakonec zašel do Škodovky a tam objednal trny (1K0886920,1K0886920A), nůžkami udělal díru do potahů a nasunul je tam. Opěrku jsem sehnal na vrakáči. Cena cca 700 Kč a práce tak 2 minuty, takže paráda :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.