Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Toyota má teď nového Aurise myslivce, vychází s výbavou poměrně slušně. Ale mají výkonově slabší motory....

no ty benzínaky jsou strašně slabý no..  až do toho avensise narveš 2.0 v benálu, náka 1.6 co sotva se potáhne, to fakt ne ;)

kamarád dělá v tsushu tak mu zkusím napsat. že chci 2.0 a víc jak 400k mu za to nedám :D

Upraveno od kokta7

no jsem rozhodlej asi pro oktávku, fakt nic lepšího lehce ojetyho nic není... možná to stihnu i do srazu. takže bud L@k 1.8 nebo obyč tu modrou elegancku ;)

rolbař je stoprocentní volba....je to frajer

aha ;) to je, jarda je seriozní a férovej a solidní pokec s ním ;)

ale to tambude mít na den ne? rozvody na 2.0 tdi tam tuším má, co říkal před pár měsíci ;)

ja bych chtěl to elektricky ;) 

Upraveno od kokta7

Se srazem ještě nevím, protože mám auto v bor..... ještě jsem si nezakryl ani díru pod rádiem. Stále to vypadá, že mně vykradli auto. Koženou mám jen řadičku a když jsem viděl vykradená auta na ulici, tak do něj nedám již ani kačku. Tak z toho zůstane moje ošklivka :-). Kdo neparkuje v garáži, tak jedině špinavé auto bez xenonů a ploutve....to to moje splňuje. Zabezpečení -  na sidlišti bych to viděl na Magicar a doma mít pořádný klacek, nechat si tiché hlášení bez sirény, u domu na Jablotron.

Jinak octavie CNG bude asi až 22. týden, ale bude mít kompozitové nádrže

• Autor

Na autě až tak nesejde, přijeď určitě, jde přece o to si pořádně pokecat a vidět přátele....

• Autor

Tak se dneska snad dostanu na tu Etku, proč hernajs na 64-bit sedmách je ten postup proti 32-bitu tak komplikovanej? Vůbec se mi do toho nechce :)

• Autor

Chlapi koukal sem na stránky škodovky a na stránce modelu octavia (jak běží ta animace, kde můžete volit barvu a kola) jdou zvolit 17" kola Denom, přitom v konfigu tahle kola vůbec nejsou...co to má znamenat?  Mě by se tyhle kola líbila, pač ty samé v 18" už jsou na tyhle silnice moc....

tyhle kola jsou hnus, to radši Alarisi. ;) 

• Autor

Kecám, myslel sem 17"Terony, ne Denomy...sem vůl....Jsou právě schodné s těmi 18", ale 18" kvůli silnicím ne a je to už moc tvrdé, moje prdel si zaslouží trochu úcty :)

Upraveno od Clint

Už sem myslel, ze si přešel na design myslivců xD

Jestli RS ber 18, jestli elegancku tak bych klidné vzal i 16

Na rs 19";-)

a nebo tak )

• Autor

Gut :)

:D

1375715_4834038588197_2064411431_n.jpg

To je ta tvoje nova octa? To je defendbllock?:-P

• Autor

Kokta přeskočil myslivce směrem ke stěhovákům....

A teď z jiného soudku: v dnešním vydíní časopisu Týden je článek o autech. Mimo jiné se tam píše o Bugatti Veyron. V ČR jsou registrována dvě. A teď to přijde - sada pneumatik Michelin stojí zhruba 500 000 Kč. Když se na nich jede maximální rychlostí Veyronu přes 400 km/h,vydrží toto tempo jen 15 minut a poté se musí vyměnit. S každou třetí výměnou pneumatik je předepsána i výměna ráfků (prý z bezpečnostních důvodů),což vyjde na dalších 1,5 milionu Kč. Podle pojišťováků stojí havarijní pojištění na tento vůz 1,3 milionu Kč při hodnotě vozu 37 milionů korun.

Hmmm, asi nebude řešit pneu  :kol-32:

btw clinte opravdu ted jezdím stěhovákem, bílou T4 2003, 75kw 2.5 TDI 5 válcu ;) žádný ty oktávkovy mrdky co maj sotva 4 válce ;)

chceš něco napsat? chci svoji oktávku :D tohle chrochtá jako stará rotačka :D spojka tvrdá jak v 5 litru v americe :D nejede to :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.