jirkaK Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 jo, takový srandisty mám rád. Teda doopravdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 RADIUS je nejlepsi ale fakt, s nim je taková sranda ze bez něj do lan nepojedu(proto jsem naposled nejel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 aspon ze si to konecne priznal kokto a nemlzis furt s tim ze nemas auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 já myslel že už mám auto teda před hodinou tam ještě stálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Budeme vám říkat s Radiusem Kokto "kosí bratři" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 A já ti budu říkat myslivčí generál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 jinak jak se tady rozepisovalo x lidí, že start stop systém je super věc a uspoří, tak na oc klubu v oct 3 sekci někdo psal, že se mu to nějak podělalo i známýmu a že Start stop systém se nevypne, když DPF regeneruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 start stop systém je největší kravina na světe od dob, kdy vymysleli dámský kalhotky. Kdo to má to ví. Kurví to jen startér a vypíná v těch nejméně vhodných okamžicích. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 To by jsi si rozumněl v tomhle tématu s Hravcem, ten je na Start Stop uplnej expert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 v jakým smyslu ? Nemá ho taky rád ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Však se ho zeptej...dostaneš se k němu na černou listinu spolu s Koktou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) Není dobré se zde stát neoblíbeným (auto obtažené korunou, propíchlé gumy atd.) JirkoK, dávej si moc velkýho majzla na jazyk teda na klávesnici. Proč myslíš že Hravec a Manfroto se už tady neukazují, protože plavou se svými auty na dně Orlické přehrady. TZV. Černý Clintův seznam je černý Clintův seznam. Editováno: 11. Listopad 2013, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Hravec má zakázanej vstup do klubu ? Jeho příspěvky mi připadají úplně normální, což se naopak o výblitcích toho osla manfrota říct nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/125185-octavia-rs-20-tdi-lift/page-11 sem se ho teda zeptal, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Ty si zahráváš s ohněm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 vidíš, že na to jdu opatrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) Já se hlásím jako třetí lifťák na sraz na ledu. Na jaře jsem pryč a do ledna budu mít http://cardash.tricondata.dk/ na své lumii 820 :-) Číňan to již montuje - tedy montuje BT modul pro OBDII Editováno: 11. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 JirkoK, ideální je ptát se na správných vláknech http://forum.skodahome.cz/topic/123861-systém-start-stop-obecně-úsporanebo-otrava/page-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tož dobrá hračka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 JirkoK, ideální je ptát se na správných vláknech http://forum.skodahome.cz/topic/123861-systém-start-stop-obecně-úsporanebo-otrava/page-3 moc dlouhý čtení, na mě, ale rámcově jsem pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Já se hlásím jako třetí lifťák na sraz na ledu. Na jaře jsem pryč a do ledna budu mít http://cardash.tricondata.dk/ na své lumii 820 :-) Číňan to již montuje - tedy montuje BT modul pro OBDII to je volná aplikace nebo kde se dá ten šmejd stáhnout ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 no jo náš autoelektrikář hravec, má víc zkušeností jak ferda,vaša, rolbař apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 jsou i volné aplikace, neřeším nějakou stovku, nechám programátory vydělat. Android jsem zahodil, měl jsem Motorolu Defy+ a teď jsem zvolil jednodušší systém pro blbce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 já to moc nezkoumal, to umí jen rychlost a otáčky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) jsou různé programy, umí to i teploty, tlaky, spotřebu, hodnoty lambdasondy, výpis chyb atd. Nemám na svém autě teplotu vody, tak použiji jako ukazatel mobil, to se ve Španělsku hodí, autorádio má výstup USB a tím mohu napájet mobil, snad to Kenwood vydrží, již jsem z něj několikrát nabíjel Lumii http://www.obdautodoctor.com/android/ a to samé umí i na windows phone Editováno: 11. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky