Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jinak jak se tady rozepisovalo x lidí, že start stop systém je super věc a uspoří, tak na oc klubu v oct 3 sekci někdo psal, že se mu to nějak podělalo i známýmu :D a že Start stop systém se nevypne, když DPF regeneruje ;)

Vloženo

start stop systém je největší kravina na světe od dob, kdy vymysleli dámský kalhotky. Kdo to má to ví. Kurví to jen startér a vypíná v těch nejméně vhodných okamžicích.  

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Není dobré se zde stát neoblíbeným (auto obtažené korunou, propíchlé gumy atd.) JirkoK, dávej si moc velkýho majzla na jazyk teda na klávesnici.  :kol-28: Proč myslíš že Hravec a Manfroto se už tady neukazují, protože plavou se svými auty na dně Orlické přehrady. TZV. Černý Clintův seznam je černý Clintův seznam.  :kol-48:

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

:D  :D  :D  Hravec má zakázanej vstup do klubu ? Jeho příspěvky mi připadají úplně normální, což se naopak o výblitcích toho osla manfrota říct nedá. :D  :D  :D  

Vloženo

jsou i volné aplikace, neřeším nějakou stovku, nechám programátory vydělat. Android jsem zahodil, měl jsem Motorolu Defy+ a teď jsem zvolil jednodušší systém pro blbce :-)

Vloženo (editace)

jsou různé programy, umí to i teploty, tlaky, spotřebu, hodnoty lambdasondy, výpis chyb atd. Nemám na svém autě teplotu vody, tak použiji jako ukazatel mobil,  to se ve Španělsku hodí, autorádio má výstup USB a tím mohu napájet mobil, snad to Kenwood vydrží, již jsem z něj několikrát nabíjel Lumii

http://www.obdautodoctor.com/android/ a to samé umí i na windows phone

Editováno: , autor: treo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...