Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

JJ adaptivní tempomat se systémem Front Assist. U VW se tomu nadává ACC (Adaptive Cruise Control), škodovka to nabízí jako ACA (Adaptive Cruise Assistant). Na dlouhý cestování a do rychlosti 160km/h naprosto super ;)

Vloženo

2 litr a tříkolku  :kol-46:  4x4 nepotřebuju, je mi k ničemu. Tam kam se potřebuju dostat jsem se vždy dostal i jen s předohrabem. Passat není špatný, ale ŠKODA je srdcovka; VW jen platí :D

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

mno ale B7 je trošku někde jinde než O3 :kol-31:

a tuším že  u B7 ACC funguje do 210, teda alespoň sem to tak zkoušel

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

a co je staryho? starej maxidot a rádio? o tom snad není auto....

teda na foru a i tuším na klintově sraze ten typek s tou černou RS v kombajnu říkal taky, že O3 kupoval kvůli novému radiu, to jde dost mimo mě. :kol-32:

Vloženo (editace)

Kokta nemůže rozdejchat, že se zase našel někdo, kdo nepotřebuje čtyřkolku s haldexem :smich:

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Ahoj ve spolek, tak jsem to našel Clinte... Tady je ten spolek hříšníků :) Někdo se tu po mě ptal, tak už jsem tu taky:)

Btw. ACC =adaptive cruise control

Vloženo

Honzo, když to budu sdílet, odhalím svou totožnost a ty mi pak budeš jezdit opravovat po nocích nenápadně vady na autě abych neměl co reklamovat  :kol-28:

Vloženo

Jinak info o reklamaci mého čalounění.

Po první reklamaci a přesazení stávajícího čalounění ( které bylo k hovnu, návrat do původního špatného stavu po 300km) tedy následovala druhá reklamace (resp. poslány fotky na servis, že to moc nepomohlo) tak asi po tom, co ŠA sezvala konzílium v Praze včetně největších kapacit z NDR reklamaci uznali a nyní bylo objednáno nové čalounění opěráku  sedačky řidiče. Tedy opět budu muset jed 25km a čekat 2h než to udělají. Budu muset začít ŠA účtovat i ostatní náklady spojené s reklamacema, aby se ten přístup v řešení jednoznačných reklamací změnil.

Vloženo (editace)

Petře myslíš, že bych se odvážil do Plzně a okolí? Já pivo nepiju... :p:D

A běda tomu, kdo mě práskne  :kol-22:

Editováno: , autor: Honza9007
Vloženo

Honzo kde pak Plzeň, ale musel by ses naučit Rusky a do kufru až to budeš jezdit opravovat ti dám lázeňské oplatky.

Dobře, že seš to ty tak já ti ten inzerát budu sdílet, už jsem si ho přečetl a myslím si že většího "blázna" co si schovává i účtenky od tankování jsem neviděl ještě. Já si je sice schovávám také, ale tak na půl roku (kdyby pak něco být s motorem) a pak je vyhazuji. 

Vloženo (editace)

já mám taky všechny lístky od tankování ani to jinak nejde ;) mno třeba ti to na Jarově stočili z 200000km na těch 80k :)

Vloženo

jde to jinak, po natankování je prostě vyhodíš, popř. si je ani nevezmeš. Nic na to není, věř mi.  :kol-48:

No s těma KM, od toho mám spritmonitor, ale ten je aso spíš pro mě, než pak pro dokazování při prodeji.

Vloženo (editace)

jak u koho, ale kdo si to dává účetnictví tak je asi vyhodit nemůžeš(teda můžeš ale bernákovi popřípadě se to líbit nebude)

njn to sem začal psát až sem najel 8000km :)

jinak se divím,že se ti povedla reklamace. asi si byl neodbytnej jak já už :D od tý doby sem se tam neukázal a asi už neukážu(protože tam na mě každej kouká fakt divně :D)

Vloženo

Jo, člověk se nesmí nechat, na druhou stranu můj servis, tak říkajíc stál za mnou. Navíc šlo o posraný textilní čalounění a ne o kůži co jsi měl ty.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...