Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

a co je staryho? starej maxidot a rádio? o tom snad není auto....

 

teda na foru a i tuším na klintově sraze ten typek s tou černou RS v kombajnu říkal taky, že O3 kupoval kvůli novému radiu, to jde dost mimo mě. :kol-32:

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak info o reklamaci mého čalounění.

Po první reklamaci a přesazení stávajícího čalounění ( které bylo k hovnu, návrat do původního špatného stavu po 300km) tedy následovala druhá reklamace (resp. poslány fotky na servis, že to moc nepomohlo) tak asi po tom, co ŠA sezvala konzílium v Praze včetně největších kapacit z NDR reklamaci uznali a nyní bylo objednáno nové čalounění opěráku  sedačky řidiče. Tedy opět budu muset jed 25km a čekat 2h než to udělají. Budu muset začít ŠA účtovat i ostatní náklady spojené s reklamacema, aby se ten přístup v řešení jednoznačných reklamací změnil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honzo kde pak Plzeň, ale musel by ses naučit Rusky a do kufru až to budeš jezdit opravovat ti dám lázeňské oplatky.

Dobře, že seš to ty tak já ti ten inzerát budu sdílet, už jsem si ho přečetl a myslím si že většího "blázna" co si schovává i účtenky od tankování jsem neviděl ještě. Já si je sice schovávám také, ale tak na půl roku (kdyby pak něco být s motorem) a pak je vyhazuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak u koho, ale kdo si to dává účetnictví tak je asi vyhodit nemůžeš(teda můžeš ale bernákovi popřípadě se to líbit nebude)

 

njn to sem začal psát až sem najel 8000km :)

 

jinak se divím,že se ti povedla reklamace. asi si byl neodbytnej jak já už :D od tý doby sem se tam neukázal a asi už neukážu(protože tam na mě každej kouká fakt divně :D)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...