Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No nevim jak na tom je Pancho s prachama, ale asi bude zazobanej kdyz po nem jdou. Pac ja ac ostrilenej zivotem kdyz meju Rapida pred panelakem do pul tela tak mi zrovna zadne do kufru neskaci, i kdyz misto tam je. No priste zkusim vyndat tu detskou autosedacku. [emoji1]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak kde, jak kde ;)  bys viděl, v Táboře jak to vočumovali, jako kdyby trojku nikdy neviděli.... ;) I u nás ve vesnici když jedu lidi koukaj, no holt bílá umytá svítí a když to má ještě tahle velká kola, je to krasavice. Po zničené Karkulce Kozáka nemrkne ani Koktův velšteriér, jedině snad, že by se chtěl zrovna někde vychcat :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

No nevim jak na tom je Pancho s prachama, ale asi bude zazobanej kdyz po nem jdou. Pac ja ac ostrilenej zivotem kdyz meju Rapida pred panelakem do pul tela tak mi zrovna zadne do kufru neskaci, i kdyz misto tam je. No priste zkusim vyndat tu detskou autosedacku. [emoji1]

Kdybys mi nové pětkové Báwo, tak bys nemusel bejt ani do půlky těla svlečenej ;) Možná svlíknout příště  spíš tu spodní půlku :D Ale aby se nesmály potvory jedny....

Nojo, to je základ, vynda dětskou sedačku a sundat snubní prsten ;) Zeptej se Pančáka, ten ti poradí

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Jo hosi nejvic pozornosti jsem si uzil ja, jako jeden mezi prvnimi s Rapidem, tehda to byla novinka noveho Kabanovo designu, otocil se kazdy. Ocumovali na parkovistich apod. Dnes uz po Rapidu a uz vubec po O3 nestekne ani Radiusuv lispic. Hold uz toho jezdi hodne. No vcera jsem prohral 6petek v eurojackpotu a zase nic nevyhral. Pac po Ramce by cumeli vsichni vzdy a vsude a to i po 10 letech. Z korby bych ty prestarle kousky po 25 letech nestihal vyhazovat. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Kdepak snubak naopak, po nich mlade pry jedou po zenacich nejvice. A s tim autem se pletes, ty 18tky jedou spis po poradne vytunenem 15let starem bawu nez nejake nove tuctove skodovce. Znamej v Panchovo veku se nedavno s takovyma v nejakem podniku bavil a pry jim nerozumel ani slovo a nevedel o cem si s nima ma vubec povidat, zplne jiny svet, resi z naseho pohledu kraviny a maji uplne jine "problemy". Kdyz narazil na kamosku zname 25 let tam uz to bylo diametralne odlisne.

Odkaz ke komentáři

Kdepak snubak naopak, po nich mlade pry jedou po zenacich nejvice. A s tim autem se pletes, ty 18tky jedou spis po poradne vytunenem 15let starem bawu nez nejake nove tuctove skodovce. Znamej v Panchovo veku se nedavno s takovyma v nejakem podniku bavil a pry jim nerozumel ani slovo a nevedel o cem si s nima ma vubec povidat, zplne jiny svet, resi z naseho pohledu kraviny a maji uplne jine "problemy". Kdyz narazil na kamosku zname 25 let tam uz to bylo diametralne odlisne.

jo to mas pravdu to muzu potvrdit,na mrdani sou dobry  ale neco vic  ani nahodou. lasku  mam jen jednu:)

Odkaz ke komentáři

Pancho ja o slapkach nerekl ani slovo, ale dle toho jsk jdi to napsal si neprimo priznal ze mas i slapky [emoji1] , tam pak uz nemusus do puli tela, staci otevrit penezenku. Znamy si takhle obcas uziva v prazskych podnicich soukromych privatech a ani to nestalo moc, to kdyz vemes nejakou babovku do kina, pozves v Praze na veceri tak te to mozns vyjde draz a to neni zaruka ze vubec neco bude. On ac zenat stastne si takhle povyrazi obcas nezavazne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...