Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

S Panchem a Pawoukem plánujeme v červnu účast na srazu na Moravě, my s Panchem bychom tam někde přechrápali. Ještě jsem přemejšleli o Motosovi, to je takovej cestovatel, jestli se nepřidá ;) (o Koktovi už nepřemýšlíme, to by nedal, to by byla jeho životní cesta, je to na něj na druhé straně zeměkoule. A i kdyby nakonec dal, musel by se v řízení střídat s velšteriérem a to zase Kokta nechce, pač mu uchcává do sedačky)

Jinak dobré ráno soudruzi, u nás 7 stupňů chladu...teď už jsem v práci a dospávám ranní vstávání :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Hmm, 200km je husty, ovsem Kokta vali do Praglu do prace everyday ne? Tedy Caje nejsou 200km. Katdopadne se ho musim zastat. By me zajimalo kdo z vas kdyby to mel 200 nebo i polovic by jezdil pravidelne jako nyni kdyz to mate 30. Nekteri Clint 5km i s cestou do auta at uz do Lan ci do Krusovic co nema na plnou nadrz tezko, pac by musel tankovat pri ceste tam i zpet.

prave ze do Prahy do prace nejezdi, nevim kde si to vzal, ale uz se to tu objevilo vickrat...  :kol-32:

Já to mám skoro sto. A kdyby to bylo více tak Klidné jedu. Protoze vás rád uvidím a pokec dam.

jenze ty jedes po okruhu a nemusis se trapit pres centrum nebo jizni spojku, kdyby byl hotovy severni okruh tak s tim taky podle me koktak nebude mit takovej problem. takhle to ma 200 km, ale z toho 30 je pres prahu, kdy poskakujes jak dement a obzvlast tedko kdyz je hokej... :(

Sraz na morave, zalezi na tom kdy bude a jestli bude jeste volno a moznost dorazit, nechci nic slibovat, takze by se proste videlo az to prijde.

Vloženo (editace)

Termín už mají danej....20.6. ;) není to jen o oktávkách, jsou tam i kindery a minikindery ;)

Petrrr by mohl jet taky samosebou, alespoň by rodinu jednou vyvezl a měl by tam svojí kategorii. Já rodinu beru a přechrápeme v penzionu....Možná tam budu od pátku do neděle a v sobotu si odskočím na ten sraz.

Vloženo

Tak třeba já jezdím běžně tam a zpět 150 - 170 km na srazy.

He však nedávno si byla tady u nás ve Slezsku ... tj. nějakých 400km :-)

Vloženo

tak ja to overim doma, neco tu mam napsane na ten termin, jestli to plati a kdyztak si pisu tohle :)

Korni, vsak ono, kdyz je clovek nekde pobliz tak to jde, ale jet solo 200km na sraz uz je trochu narocnejsi. I kdyz i tak zalezi na tom jak ma clovek cas, nekdy se proste najde, nekdy ne...

Vloženo

Kde je ten sraz? Když na Moravě, očekávám, že Na Moravě = Jižní Moravě = ve sklepě, jinak nejedu. Brno a blízké okolí není Morava, Brňáci jsou v bledě modrém co Pražáci a ani samotní Moraváci nemají Brňáky moc v oblibě. 

Vloženo (editace)

Jaký ovce, spíš uhelný doly, těžba, "čerstvější" vzduch ještě více než v Praze. Škoda, být to na Jižní, možná bych o tom i popřemýšlel - když mě tuhle zval samotný Sanek, tady v Sokolovské pánvi máme svých dolů dost. a to nejen uhelných. 

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Motose nalákáme na pečené ovce (jehňátka jsou pro něj jen zákusek) na rožni ;)

Vloženo (editace)

navíc je to blízko Polska, pojedete domů Pendolínem  :kol-98:

TDI jdou v Polsku na dračku a ne jen tam. i když s tvojí nádrží, daleko neujedou  :kol-48:

Vloženo

S mojí nádrží a palivem by nedojeli ani k hranici, i kdyby byla jen 5km daleko :D  To víš, jsem mazanej, to tak, ještě zlodějům tankovat plnou :D

Vloženo

Kdepáák, já lítám jedině s Amíky.

Koho jako Ozi myslíš, hold musel jsem se trochu sehnout abych jí dosáhl na zadek no. Horazio Kayn  :kol-47:

post-10015-0-95687300-1431587490_thumb.j

post-10015-0-85942700-1431587525_thumb.j

Vloženo

No abych dopověděl co jsem chtěl, DNY NATO (to Clint nezná, on zná jen Putin Day Russia on Red Square) to bylo poprvé v životě na severní Moravě v Mošnově (nikdy jsem tam nebyl) a asi i naposled. Severní Morava kdepááák, všechny cesty vedou na Jiřní Moravu a končí ve sklepě. Jako alternativa je Plzeň, kde ty cesty taky končí ve sklepě. 

Vloženo (editace)

Prej škeblema, to dělá ta uniforma nebo ne? Jo proto manželce nevadilo nás vyfotit.  :kol-47: kápli jste na to, jsou to staré škeble. I když oni přišli za mnou, jestli se se mnou mohou vyfotit, že s takovým pilotem a chlapákem fotku ještě nemají. 

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...