Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Kokto helpdesk u tebe ve zpravach na FB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Mně sice nepískají, ale vypadají podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Pac ty zase jezdis malo. Ja mam 45tis a vsechny kotouce rovnomerne sjizdene. Parkuji venku. Editováno: 27. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No když kokta brzdí jak závodník a já údajně jezdím málo, proč ty brzdy vypadají stejně? Asi ten zadek u octavií moc nebrzdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) tak zadek tolik nebrzdí, a dělá to i na O1, i motosmanovi i ozákovi. a hold při krajích kotouče se to neobrušuje.... tak kotouč stojí 800kč s daní, tak je dyžtak vyměním pak .... Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 u jednicek byla zatěžová brzda ne? prázný kufr rovnáse zadek skoro nebrzdí u dvojek nevím jak to tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No takovéhle jsem měl na OII origo zadní brzdy já, byl to požiteček 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Hi, pamatuji. Ty mas zadni velikost jako ja predni Kolik si na nich mel najeto. Editováno: 27. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Clinte a ještě napiš že jsi na nich najel 50tis Editováno: 27. Červen 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 jj, ukázková koncernová kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Asi kvalitni ocel made in Skoda. Ba ne, zadni brzdy jsou vzdy voser rika muj znamy mechanik kamarad. Rikal vrzdit, brzdit a zase brzdit, ale pritom neprepalit pak v te oceli vznikaji nevratne zmeny negativni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 vezmu si příště ty nejlevnější bremba..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 petrrre kamarad má pravdu je to o stylu brždení . mě to chytne lišku protože mi auto stoji 14dní a ještě na to leju vodu pak to obrousím na prvnich kylometrech cestou domu a je to čisty na 1octě jsem dělal brzdy po 130tis ale protože byly kotouče slabé kolega co mě střída bývalí motokárysta je oddelá po 60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak ted jsem sezral pul uzenyho kapra, tchan umi. Jako vzdy. Studenej bez chleba. A sotva funim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 když udím kapra tak musí mít aspon 5kg takže se nedivím že funíš po 2kg žranice to chce ještě džbánek píva a pak ti bude dobře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Dik za pochopeni, asi tak velkej nebyl. Ani nevim, rekl bych stredni velikost. Pivo jsem si samizrejme zapomnel dat do lednice, tak ze nyni je na rychlochlazeni v mrazaku. Plzen uz ceka. Za chvili bude volat at si ji vyzvednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) zlatej státní budvar v plechovce, hold sem vlastenec takhle podporuješ cizí krajiny ale to patriotum jako je PEtr, to mu nevadí. Plyn bere or RWE, vodu od veolii. Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Budvar pche. Vodu bereme od Vodakva, jejimz vlastniky jsou taky zabozrouti ovsem ne Veolie. RWE sedi. Ty taky jezdis autem co neni ceske. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Cumim na Arlovo film S Hatorora Hanzi mecem. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Spíš složité, aby se hodil většině termín(což je prakticky nemožné), někdy lenost a alespon pár aut přijelo(stejný i když dělám párty), je jasný že prostě nepřijede 120 aut jak do Žamberka ekonomicky, ne točit to na 1200 otáček nebudu no byl by to rozdíl max 2 litry na 100km, to máš 300kč no... hm, tam nevede dálnice jak po celý Čr, takže žádná novinka. ve volným čase mě fakt nebaví jezdit delší vzdálenosti jak český čurak po okreskách jak ovce s pruměrnou rychlostí 60km/H a to seš někdy za ní hodně rád.... to už je lepší ta Praha, ale ne za Prahou z jižní spojkou (věčně nespokojen ) tenhle týden sem jel od Jihlavy tu vaši slavnou D1, no naštěstí to jelo Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 ale houby, je to "české auto" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 hm, tam nevede dálnice jak po celý Čr, takže žádná novinka. ve volným čase mě fakt nebaví jezdit delší vzdálenosti jak český čurak po okreskách jak ovce s pruměrnou rychlostí 60km/H a to seš někdy za ní hodně rád.... to už je lepší ta Praha, ale ne za Prahou z jižní spojkou (věčně nespokojen ) tenhle týden sem jel od Jihlavy tu vaši slavnou D1, no naštěstí to jelo Ale prdlajs, D8 ti nic neříká? Ty jsi úplně mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Který český? To co vyrábí firma se sídlem v Lucembursku? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Nebo ty ses mimo co jezdis jenom pracovně po Praze. Nevim kde přesně ma chatu a z Hk dálnice jenom na prahu jinam ne takže si musis vždy někam dojet. Ať na mohelnickou dálnici, na boleslavskou atd !) Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 ? A na co tedy máš to auto, když ti normální silnice nevoní? Jezdit po dálnicích je nudné. Jestli se tam předvádíš, jakou maximálku má ta tvoje čipóza, prosím, ale jinak přijeď vlakem, já tě z nádraží dovezu na místo určení. A můžeš dojet přímo na ŽST Ruzyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky