Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

petrrre kamarad má pravdu je to o stylu brždení . mě to chytne lišku protože mi auto stoji 14dní a ještě na to leju vodu pak to obrousím na prvnich kylometrech cestou domu a je to čisty na 1octě jsem dělal brzdy po 130tis ale protože byly kotouče slabé kolega co mě střída bývalí motokárysta je oddelá po 60.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš složité, aby se hodil většině termín(což je prakticky nemožné), někdy lenost a alespon pár aut přijelo(stejný i když dělám párty), je jasný že prostě nepřijede 120 aut jak do Žamberka ;) ekonomicky, ne točit to na 1200 otáček nebudu :D no byl by to rozdíl max 2 litry na 100km, to máš 300kč no...

hm, tam nevede dálnice jak po celý Čr, takže žádná novinka. ve volným čase mě fakt nebaví jezdit delší vzdálenosti jak český čurak po okreskách jak ovce s pruměrnou rychlostí 60km/H a to seš někdy za ní hodně rád.... to už je lepší ta Praha, ale ne za Prahou z jižní spojkou :D(věčně nespokojen :D) tenhle týden sem jel od Jihlavy tu vaši slavnou D1, no naštěstí to jelo :D

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

hm, tam nevede dálnice jak po celý Čr, takže žádná novinka. ve volným čase mě fakt nebaví jezdit delší vzdálenosti jak český čurak po okreskách jak ovce s pruměrnou rychlostí 60km/H a to seš někdy za ní hodně rád.... to už je lepší ta Praha, ale ne za Prahou z jižní spojkou :D(věčně nespokojen :D) tenhle týden sem jel od Jihlavy tu vaši slavnou D1, no naštěstí to jelo :D

Ale prdlajs, D8 ti nic neříká? Ty jsi úplně mimo.

Odkaz ke komentáři

Nebo ty ses mimo co jezdis jenom pracovně po Praze. Nevim kde přesně ma chatu ;) a z Hk dálnice jenom na prahu jinam ne ;) takže si musis vždy někam dojet. Ať na mohelnickou dálnici, na boleslavskou atd !)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

? A na co tedy máš to auto, když ti normální silnice nevoní? :kol-32:  Jezdit po dálnicích je nudné. Jestli se tam předvádíš, jakou maximálku má ta tvoje čipóza, prosím, ale jinak přijeď vlakem, já tě z nádraží dovezu na místo určení. A můžeš dojet přímo na ŽST Ruzyně:kol-46:  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...