Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

S tou kreditkou to je dobrý nápad. Mohlo by to strhávat penízky na účet Škodovky. Takovej předplacenej servis.

Radio já jsem stará konzerva. Mě ty moderní vychytávky lezou krkem. Na milost jsem vzal parkovací čidla a teď čtení značek. Ale to jen kvůli buzeraci MP a PČR.

Medvědí síla moc nepomohla. A ta hustá mlha byla asi už pryč....

• Autor

Dobrej kabriolet

Sem si dneska půjčil paní fábku na ryby a domu jsem se vracel bez posilovače uf dřina jak na starý VS3 tet jedu za pepíkem zjistit co to bude stát a doufat že tam není ten japonský ale německý posilovač.

• Autor

Stačí přifouknout kola :D

stačí pořídit pořádný vůz, škoda to rozhodně není.  :kol-25:

Hm to by mě paní pochválila za takovou opravu. ;-) ta největší přednost Tohodle auta se posere ach jo.

Zlatej chrochták v záruce.

stačí pořídit pořádný vůz, škoda to rozhodně není. :kol-25:

Peťo ta fabule má 301tis.km

Upraveno od Barbossa

Alespoň bude tvoje paní trochu posilovat a ty budeš pak hodnej doma, jinak dostaneš přes držku. Nosit pořádný vejplaty - doma dělat stojku ( a teď nemyslím tu večerní stojku nýbrž tu stojku ohldně peněženky), večerní stojka je až dle toho, jaká je ta stojka jednou měsíčně při výplatě.  :kol-28:

Dej pokoj ze stojkou nebydlíme v paneláku ;-)

• Autor

301 tis km, to je solidní ;)  Tak to jsi vzal Petrrrovi vítr z Obamových plachet :D   Už se radoval, jak bude pomlouvat koncern zase :D  U něj naprosto běžná záležitost, na denním pořádku

Jo to mi zmrznul úsměv, tedy hold stará ještě nešizená technika s časem na vývoj a testování, na rozdíl ode dneška, rychlokvašky rozloženy. 

Tak Pepík mě nepotěšil čidlo je v pohodě takže asi čerpadlo. Prej se pokusí zakouzlyt.

Jo fabule motorově asi překoná moji nebožku O1 ta dala jen 320tis.km

no známej mě ted říkal, že měl fabii 1 HTP 3 válec a posral se mu ventil, tak celej motor k.o. :)

• Autor

Posrat se může všechno, nejvíc ale Seaty :D

šoupej nohama a jezdi si tvé vrzrací hajtře. my s tvým bráchou víme co je výborné a hold někdo jezdí v druhotném autě!

• Autor

To určitě ty pinďoure :D

Omluva za mistifikaci fabule jsem dneska 100tis.Km přidal. Nevím jak jsem k tomu došel asi jsem to dneska přehnal s práškama bolí mě zub.

To určitě ty pinďoure :D

no jo ty fanatiku škody, vrz vrz vrz. hou hou hou chrr chr chrr. tvoje noční mura co?

Upraveno od kokta7

co to je za sračky? to je škodovka?

• Autor

No to určitě :D

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.