Clint Vloženo 7. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Tak doraž lodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Už nejde od rána makám na zahradě a loď jse mi přilepila na pracovní nástroj.;-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Tak jsem vás dneska předběhl a ovárek už brzo nebude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 U kokty az zjisti ze chip, tak mu ty sroubkx a maticky co rozeberou pul auta shrnou do igelitky a reknou mu nashledanou, priste prijdte zas, tskove chipare mame radi, pak nemusime nic opravovat a lamat si hlavu a dal muzemr vyrabet klumpy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Barbosso a ja myslel ze opravdovej kapitan pije sice rum ale pravej caribskej z cukrove trtiny a ne tuhle napodobeninu z methanolu dobry tak akorad na podpal do krbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Peťo opravdovej kapitán neremcá a pije to co teče a proto musím držet partu s pantátou a švagrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No jo pantata a tchyne musi mit vzdy pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Táák a první kolénko je na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Copak pantáta mi držíme spolu ale tchyně má víc než pravdu. Peťo nezapomeň Clintovi pořádně vytočit chrochtáka Do červeného když tam nejsem já abych ti to půjčil.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Vyjimecne jednou za 10 let tam nejsem ani ja 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 No však ti to píšu na futra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Motosman má za sebou už kolínko a objednává s Panchem druhej chod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Tady jsou hoši u korejtka :-) Nic prej nezbyde... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Těžká závist jdu zahnat hlad pivem se švárou a pantátou do hospy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jak jsem potkal losa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Budu muset pořídit Kameru. vypadá to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jo mohl jsem mit taky home zabijecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 (editace) To nebylo nic vážného, ještě že jsi jel kinderem. Při té třicítce by se ten jelen stihnul na silnici ještě vychcat a pak se vrátit, než bys k němu vůbec dojel [emoji23] Editováno: 7. Listopad 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Hoši díky za pokec, doufám, že jste v pořádku dojeli domů. Pancho, dík za svezení, zase jsem jel po dlouhé době v autě, co mělo motor [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Jj. Taky dík. V poho doma. Jeli jsme na úsporu, Pancho musel dojet za 5,5. Jinak silnice hnus, oslizlé a plné listí, občas skoro závěje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Clinte neni zac:) Motos dojel sem za 8,5,jel sem pomalu abych hlavne nemel zasrane auto od toho hnusu,ale moc to nepomohlo:(tak sem si to aspon v praci oplach a vyluxoval a ted sem prijel domu, Take diky za pokec a snad za mesic:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Tak v USA zacina VW uz pristi tyden vypacet odskodne. http://www.thetruthaboutcars.com/2015/11/exclusive-volkswagen-to-announce-tdi-goodwill-program-next-week/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Já měl trochu strach v té levé zatáčce v lese mezi Řevničovem a R6... Byla tam na silnici nějaká kaše, bál jsem se, že mi to ulítne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Kdo se boji, nesmi na R6 na toz do lesa. Jinak Pancho je spravnej "bourak", s nim nemusis mit strach. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 (editace) Já neměl strach, letěli jsme jako vítr po okresce, skákali přes výmoly jak kamzíci v soutězce a kličkovali jako zajíci v poli před myslivcem Chtěl mi ukázat, jak to lítá a jak to sedí Všechno se to odehrálo strašně rychle, silnici a blikající auta jsem ani nestačil sledovat, jenom si pamatuju, jak Pancho oběma rukama držel volant, seděl nahnutý k čelnímu sklu, neodpovídal na moje stupidní otázky a neskutečně se smál Jediné, na co jsem pomyslel bylo, kdo odveze moje auto z Krušárny....Tady je vidět, jak ho to řízení prostě baví Editováno: 8. Listopad 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky