Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

[emoji1] Jeste ze to vis.

Tak jsem se vratil z demontaze. Bag jsem nakonec sundavat nemusel. Vrze to z toho udelatka segmentem mezi volantem packama.

Vloženo

[emoji1] Jeste ze to vis.

Tak jsem se vratil z demontaze. Bag jsem nakonec sundavat nemusel. Vrze to z toho udelatka segmentem mezi volantem packama.

Zkus to vzít tímhle ;-) post-92365-0-14086700-1430484778_thumb.j
Vloženo

No nemam jak sundat volant. Nemit tisicihran, ale s Rolbou jsem v jednani, nekdy se mi na to mrkne. Pred tim to nedelalo tak proc by melo ted. To bych mohl vyhodit i volant rovnou jako kokta, ten furt jezdi rovne. [emoji1]

Vloženo (editace)

A ten krouzek to je tam to CDecko co to tam je tak krive. ? Nahore nadoraz a dole to odstava, to byt good ?

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

tak zejtra si běž tisichran koupit ne ;) ja ho taky neměl.... j myslí to cdéčko. zkus ho tam pořádně nasadit nejdřív nebo jak mistr pančo sundat. ale s tím ti neporadím, jestli tam nemusí být.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Co za nej chcou jak rikame my Moravaci. [emoji1] Sundal bych ho a zase bych ho neumel rovne nasadit. Navic buh vi co s tim je a treba bych to sundaval zbytecne pac bych si s tim neporadil a vypatlal pokus, pac tr sroub urcite bude stat balik kdyz se muze povolovat jen 5x.

Vloženo

jak bys ho neuměl nasadit? tak snad víš jak tam byl předtím a máš tam čárku pro idioty jako jsme my :D a dyžtak ho sundáš a znova nasadíš po testovací jízdě ;)  nevím stál ve stavebninách cca 50kč...

• Pozitivní 1
Vloženo

woe zlatej swing ;) na něj vzpomínám jenom v dobrym, nastartovals a už hrálo rádio a zapli se parkovací senzory.. u kolumbusa čekám půl roku než se zapne ;)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Clinte A to jsi pořídil do vitríny nebo na orly?

Na srazu vyzkoušíme na té modré kinder kárce průraznost, já tvrdím, že projde i motorem (od té doby co ho dělají z papíru). Beztak už má Petrrr to auto prakticky na odpis, když mu nefunguje řízení.....Až to roftfílíme na fufky, zatlačíme to v Krušárně do strouhy  a manželka pro něj přijede natálkou....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Vloženo

Ozi tak mi to vytiskni a ja si to nalepim na swinga. [emoji23]

klidne, posli mi rozmery ;)

woe zlatej swing ;) na něj vzpomínám jenom v dobrym, nastartovals a už hrálo rádio a zapli se parkovací senzory.. u kolumbusa čekám půl roku než se zapne ;)

pravda, taky jsem byl snad spokojenejsi s audienci, bylo to lepsi... :(

tady bych nevedel co si vybrat...

ja chci taky:))

neni problem, pocital jsem s tebou, dneska to otestuju na superbu a jak bude cas tak se stavim za tebou ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...