Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clinte zde pomuze jedina poucka pri predjizdeni. Tzv. Pravidlo koktovo o cervene. [emoji1]

S bachorem pod drez uz ti nepomuzu, v tomto ti uz pomoci neni. Az budes jezdit 70 tak prijd. To ja jezdil jeste pred loni. V loni jsem to sidil a letos jsem se do toho oprel zatim 3x tydne na Rotopedu. S tim bachorem mam tez obavy s dresem. Ale aerodynamika na kole je neuprostna, volne triko je znat, i kdyz pri tech tvych 7km asi moc ne. Mas pedaly SPD? ( naslapy s body-tretry pro zacvaknuti? ) nebo mas je slapky. [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte zde pomuze jedina poucka pri predjizdeni. Tzv. Pravidlo koktovo o cervene. [emoji1]

S bachorem pod drez uz ti nepomuzu, v tomto ti uz pomoci neni. Az budes jezdit 70 tak prijd. To ja jezdil jeste pred loni. V loni jsem to sidil a letos jsem se do toho oprel zatim 3x tydne na Rotopedu. S tim bachorem mam tez obavy s dresem. Ale aerodynamika na kole je neuprostna, volne triko je znat, i kdyz pri tech tvych 7km asi moc ne. Mas pedaly SPD? ( naslapy s body-tretry pro zacvaknuti? ) nebo mas je slapky. [emoji23]

Hele právě jak jsem oblékl ten dres, tak OK, ale jak jsem se ohnul dopředu, tak mi ta vana jako vylezla :D :D

No, mám nášlapy, ale protože se toho bojím, tak mi na to z jedné strany nacvaknul takovej bezmek jako pedál (šlapky ne - ty jsou na E55) :D

Je fakt, že ty máš vanu taky solidní :D Zeptáme se Kokty, jak to řeší...

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jo ty poloslapky jsou dobry nez si zvyknes a SPD jsou opravdu good, slapes efektivneji, fixuje ti to nohu do spravne polohy na pedalu atd. Jednou nohou tlacis druhou tahnes nahoru atd. Tedy udelal si dobre. Po hodne dlouhe dobe te musim, ac nerad, za neco pochvalit. To u me leze z laclacu u rozkroku neco ven, hold mi co mame hodne materialu . Jinak pamatuj: Pod vysutym brehem se velkej kapr ukryva. [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak s Fábkou to asi lítá dobře...je to lehčí auto

jj, nestezuju si

Takže tohle (myslím tu rotačku) má můj strejc v O1 zřejmě, má 1,9 TDI 81kW co?  Má najeto 380tis km.....a furt jezdí. Říká že jezdí kolem 4,5- pěti furt. On teď přemýšlí o novém autě a jak je spokojenej s naftou, benzín nechce ani náhodou. Tak snad si teď s CR o moc nepohorší....

jj, to je rotacka

První CR v osobních autech bylo už v roce 1997 a přišla s tím Alfa Romeo, což svého čas byl docela průkopník nových technologií. PD začalo u Passatu v roce 1998.

aha, tak to jsem nevedel, ja mel za to, ze je davali az nekdy po roce 2000

U O1 byla PD az ke konci vyroby a to 1.9 77 kw myslim.

ne, mela 74kW ale bylo to PD a bylo v takzvane Octavii TOUR a je to motor, ktery byl shodny s jednickovou Fabii ;)

Nebyly ty 77 až u OII?

ano, predtim meli mensi vykon

Odkaz ke komentáři

Jo kamaráde myslíš že někdo něco dá? To bývalo ještě tak před 5 roky. To dalo třeba za měsíc dvojku. Ale dnes. Možná tak dostaneš pivo. Které ja nepiju. A jestli někdo občas něco necha tak to jeden z 3 set. Jezdí sem i člověk má bmw 7. Ještě když přijel poprvé tak jestli mu umyjeme auto? Je to bavoracek. Takhle to řekl doslova. Přijede v noci na myčku co je hlavně pro kamiony. Otravovat. A nechá si vrátit i 5 korun.a takových je spousta her kamionů. Sou takový co ty dají 5 korun a umyj tohle.

Odkaz ke komentáři

Jo ale to je kamarád. To je ok. Tam to člověk i rád dela. Ale debil co přijeď v noci. Da Si základ a potom buzerace ze to má špinave. To člověk fakt už toho má dost. Musel byst to někdy zážit. Co dokáží co jezdí za blbce .

Odkaz ke komentáři

Ja je taky beru, ale vypreparuji z toho jen ty Plzne, ostatni neni pivo.

Proc myslis ze ma BMW 7, prave proto. [emoji23] Pac nerozhazuje, nrkdd na fin. Burze setri kazdou korunu a koruna ke korunce a milionek na dvore.

Ale Clint ma pravdu, cim vic lidi maji tim vetsi jsou skrti, vim od manzelky co by vedouci na poste, hlavne ti chudsi jsou i poctivejsi a cestnejsi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...