Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Nic nečipuj schod to dolů o tři ono to pojede neboj se toho Jo trojka má slušnej švunk On i rozjezd je díky krouťáku lepší (nemyslím rychlejší - ale je cejtit síla) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Bojím se že brzo na to přijdou všichni a ojetiny půjdou dolů a mi se těch chrochtáku už za rozumné peníze ani nezbavíme počítám že po záruce hned půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Clinte zde pomuze jedina poucka pri predjizdeni. Tzv. Pravidlo koktovo o cervene. [emoji1] S bachorem pod drez uz ti nepomuzu, v tomto ti uz pomoci neni. Az budes jezdit 70 tak prijd. To ja jezdil jeste pred loni. V loni jsem to sidil a letos jsem se do toho oprel zatim 3x tydne na Rotopedu. S tim bachorem mam tez obavy s dresem. Ale aerodynamika na kole je neuprostna, volne triko je znat, i kdyz pri tech tvych 7km asi moc ne. Mas pedaly SPD? ( naslapy s body-tretry pro zacvaknuti? ) nebo mas je slapky. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 clinte nekdy az prijedes tak te necham svezt rotackou chiplou na 150k,jezdi v prumeru kolem 5 a hlavne uz ma 380t km a 150 s chipem,a mimo spojky, rozvodu,a par blbosti to furt jezdi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Mě musí vydržet 6 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo trojka a pořádnej kopec je asi to nejlepší z toho auta:-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Clinte zde pomuze jedina poucka pri predjizdeni. Tzv. Pravidlo koktovo o cervene. [emoji1] S bachorem pod drez uz ti nepomuzu, v tomto ti uz pomoci neni. Az budes jezdit 70 tak prijd. To ja jezdil jeste pred loni. V loni jsem to sidil a letos jsem se do toho oprel zatim 3x tydne na Rotopedu. S tim bachorem mam tez obavy s dresem. Ale aerodynamika na kole je neuprostna, volne triko je znat, i kdyz pri tech tvych 7km asi moc ne. Mas pedaly SPD? ( naslapy s body-tretry pro zacvaknuti? ) nebo mas je slapky. [emoji23] Hele právě jak jsem oblékl ten dres, tak OK, ale jak jsem se ohnul dopředu, tak mi ta vana jako vylezla :D No, mám nášlapy, ale protože se toho bojím, tak mi na to z jedné strany nacvaknul takovej bezmek jako pedál (šlapky ne - ty jsou na E55) Je fakt, že ty máš vanu taky solidní Zeptáme se Kokty, jak to řeší... Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jooo dnes jsou splatky delsi nez zivotnost auta. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 proto auto na splatky nikdy:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Nojo, tak tobě sypou šlápoty, ale my vyděláváme poctivě Petrrr: ty máš taky ty kraťasy s tou vložkou? Připadám si trochu divně... Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo ty poloslapky jsou dobry nez si zvyknes a SPD jsou opravdu good, slapes efektivneji, fixuje ti to nohu do spravne polohy na pedalu atd. Jednou nohou tlacis druhou tahnes nahoru atd. Tedy udelal si dobre. Po hodne dlouhe dobe te musim, ac nerad, za neco pochvalit. To u me leze z laclacu u rozkroku neco ven, hold mi co mame hodne materialu . Jinak pamatuj: Pod vysutym brehem se velkej kapr ukryva. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 jo ja slapu s wapkou kolem kamionu tak, to ty vydelavas spankem:)) tak si na to lepe:)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Tak s Fábkou to asi lítá dobře...je to lehčí auto jj, nestezuju si Takže tohle (myslím tu rotačku) má můj strejc v O1 zřejmě, má 1,9 TDI 81kW co? Má najeto 380tis km.....a furt jezdí. Říká že jezdí kolem 4,5- pěti furt. On teď přemýšlí o novém autě a jak je spokojenej s naftou, benzín nechce ani náhodou. Tak snad si teď s CR o moc nepohorší.... jj, to je rotacka První CR v osobních autech bylo už v roce 1997 a přišla s tím Alfa Romeo, což svého čas byl docela průkopník nových technologií. PD začalo u Passatu v roce 1998. aha, tak to jsem nevedel, ja mel za to, ze je davali az nekdy po roce 2000 U O1 byla PD az ke konci vyroby a to 1.9 77 kw myslim. ne, mela 74kW ale bylo to PD a bylo v takzvane Octavii TOUR a je to motor, ktery byl shodny s jednickovou Fabii Nebyly ty 77 až u OII? ano, predtim meli mensi vykon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Pančo, jenže nemám zase úplatky za prémiovej vosk, nebo utření práhů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo kamaráde myslíš že někdo něco dá? To bývalo ještě tak před 5 roky. To dalo třeba za měsíc dvojku. Ale dnes. Možná tak dostaneš pivo. Které ja nepiju. A jestli někdo občas něco necha tak to jeden z 3 set. Jezdí sem i člověk má bmw 7. Ještě když přijel poprvé tak jestli mu umyjeme auto? Je to bavoracek. Takhle to řekl doslova. Přijede v noci na myčku co je hlavně pro kamiony. Otravovat. A nechá si vrátit i 5 korun.a takových je spousta her kamionů. Sou takový co ty dají 5 korun a umyj tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 A jsou i tací, co ti tam hoděj oktávku a nezaplatěj ani korunu co? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Čím víc lidi mají, tím větší škrti... Pokud ti budou dávat ta piva, tak je ber, já je piju Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo ale to je kamarád. To je ok. Tam to člověk i rád dela. Ale debil co přijeď v noci. Da Si základ a potom buzerace ze to má špinave. To člověk fakt už toho má dost. Musel byst to někdy zážit. Co dokáží co jezdí za blbce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo piva a někdy fakt jako norský a tak. To sem i ochutnal. To melo myslím 18 procent. Jako síla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Někdy se člověku nezavděčíš ať děláš sebelépe a snažíš se sebevíc....s některými lidmi prostě člověk nevyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jako sou tací co dají třeba a 2stovky .stovku. ale to sou co jezdí pravidelne a známe je. Ale těch je vázne par. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ja je taky beru, ale vypreparuji z toho jen ty Plzne, ostatni neni pivo. Proc myslis ze ma BMW 7, prave proto. [emoji23] Pac nerozhazuje, nrkdd na fin. Burze setri kazdou korunu a koruna ke korunce a milionek na dvore. Ale Clint ma pravdu, cim vic lidi maji tim vetsi jsou skrti, vim od manzelky co by vedouci na poste, hlavne ti chudsi jsou i poctivejsi a cestnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jo je tak. Ale někdy je to fakt moc. Co si dokážou vymyslet nebo co si myslí. Ze proste cele auto budeš dělat rukou kartáčem. To je na dlouho vyprávění. Jak říkam kdo neuvidí neuvěři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Jdu chrápat...ještě že dneska nemusím brzy vstávat. Jdu až ve středu na noční Tak dobrou a přeji vám dieslové sny Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Tak poznám co to je za auto ne. Když to potom meju tak vidím. Nemáme tam tmu. Ale je to tak. Ale znám lidi co mají a dají. Takže to není že jen škrt má proto ze nic nedá. Je to o lidech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky