Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Jen znalci vědí, že Rock Machine a Superior jsou české výrobky a žádná Čína (tedy jestli nevozí rámy z Číny) Editováno: 7. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 ESKA to je kvalita na celý život. Sobi 20 je pro holky. Za to vaše šlapátko mohl mít Clint novou pístní sadu, plnou nádrž benzínu a výměnu oleje na 10 let.[emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Jo a barbossa už je vožralej, páč leží na boku. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 No jo Motosi, ale bylo by mu to prd platné páč za další 2 roky by se na tom super TSI vysralo něco dalšího, za to na Cyklu seš na čerstvém vzduchu (bez cigár) udělá něco pro své tělo a játra (které má v prdeli jako já) spálí nějaké kalorie a pak se do něj vejde víc kolen. To ty už máš zanesené všechny trubky od nikotinu, chlastu, cholesterolu, uhlí v práci a smogu v Praze, dýcháš max. klimatizovaný čerstvý vzduch v autě, pokud máš pohyb tak na Slapech když jdeš do hospody a pak jednou za měsíc nějaký ten pohyb vykonaný na manželce :-) , ale to není sport. Měl by ses nad sebou také zamyslet a zrenovovat Esku do pojízdného stavu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Jako bys mě viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 http://www.auto.cz/audi-ve-vidni-predstavilo-nove-2-0-tfsi-ma-byt-nejucinnejsi-z-nabidky-87156 Tak že 0W20 to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Jsem to říkal. A dokonce zlý jazykové tvrdí, že převyšuje požadavky motoru. Petrr: když to takhle napíšeš - děs. Budu chodit do hospody, která je dál.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Jo a barbossa už je vožralej, páč leží na boku. :-) Ještě ne;-) ale akorát vyrážím do prahy na hokej a tam si nějaký ti pifko dám poňač nejsem šofér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 0w20 tak to nechci v motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Kokto: Tak si ho kup na smažení, dle mých informací na tenhle olej se bude hromadně přecházet z 15w30 LL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 At si to uzijou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 ESKA to je kvalita na celý život. Sobi 20 je pro holky. Za to vaše šlapátko mohl mít Clint novou pístní sadu, plnou nádrž benzínu a výměnu oleje na 10 let.[emoji1]Já měl také Esku a vydržela všechno Pravda, byla dámská, s torpédem. Ale to se tenkrát neřešilo a s přehazovačkou nešly sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 sice nevím v čem má být lepší a nějaké technické info, ale věřím, že Pawouk něco někde vyšťourá. Možná jde jen o to, aby mohli zase prodávat litr oleje za 1200kč a ten vydrží 60tis, Clint bude spokojenej že si tam bude chodit pro šedivý flaštičky za dobrou cenu 1000kč za litr. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Menší tření menší emise ford to ma uz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Jj, jak to není v šedivé flašce, je to na smažení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Pawouk to už možná dal v mazivářské poradně. Editováno: 7. Květen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Pravda, je to tam http://forum.skodahome.cz/topic/130531-motorov%C3%A9-oleje-m%C3%BDty-maziv%C3%A1%C5%99sk%C3%A1-poradna/?hl=%2Bmaziv%C3%A1%C5%99sk%C3%A1+%2Bporadna Kokto, přečti si poslední článek, aby sis měl u piva o čem povídat. Díky Motosi, Pawoukův přídavek mi nějak utekl. Už jsem zase chytřejší. v podstatě už je jedno co tam tedy lejeme za oleje, klidně vezmu manželce z kuchyně Slunečnicovej, popř. olivovej jako adetivum. Editováno: 7. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Neděkuj, od toho jsou kofoly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 To by byla drahá rada. Kofoly rozdávám jen za navigace nebo prohrané sázky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Ani nevíš co mě ty rady stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Jinak STK bez ztráty kytičky a na ME mi nezměřili nic. Prostě z toho smogu vyrábím čistý vzduch. Sranda byla se starou zelenou známkou. Na ME mi ji nechali a ukázali přípis od dementů z MD, že se má nechat. Když jsem jim řekl, že je to nezákonné, tak pokrčili rameny a že přej v Rakousku je to za 5€. Vedle na STK mi jí sloupl, že tam nemá co dělat.[emoji24] Další problém byl, že RZ je poškozená. To bych se z těch debilů v PS pos...l. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 To SOU dneska cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) A já dneska nejezdil na kole dalších 7 kilometrů. Dávám si pozor, abych nejel moc z kopce, pač to by pak znamenalo zase nazpátek do kopce [emoji23] Ale voháknul jsem se na to značkově, to je základ. Volal mi Tomiikk, taky koupil kolo a potřebuje parťáka, já ovšem taky, aby mě táhnul do kopců na laně [emoji23] Editováno: 7. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Tak ještě bratranec motosman a admin Spiderman si koupi kolo a budem jezdit na výlety Vezmem jágra do placatice a pojede to samo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Já kolo mám. A přesně podle zákona. Buzna trikot kupovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky