Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Však počkejte odpoledne. Petrrr rejpe do Pawouka, protože si myslí, že dostane banána zadara.[emoji16]

Radius: s těmi starými auty, Sup už má přes 3 roky a 110 000km. Nikde nic nevrže, neklepe a zatím supr. Ťuk ťuk. A to je docela těžkej na předek.

Dockej casu... co neni dnes, bude zitra. A jestli ty s tim Superbem nejezdis jen po okreskach. Musis pekne na Brno a po Praze po retarderech.
Vloženo

Tady jedna lázeňská fotka, se mi podařilo stáhnout od Petrrra z Facebooku: :_icon_smich2:

attachicon.gifbezd.jpg

Jen jestli Venca neni tezkej na predek a pak na nem netrenujes tu garaz.

Tezko na cvicisti, lehko na bojisti.

• Pozitivní 1
Vloženo

Však počkejte odpoledne. Petrrr rejpe do Pawouka, protože si myslí, že dostane banána zadara.[emoji16]

Radius: s těmi starými auty, Sup už má přes 3 roky a 110 000km. Nikde nic nevrže, neklepe a zatím supr. Ťuk ťuk. A to je docela těžkej na předek.

Hele otec od přítelkyně má taky V6 Supa, stáří 6,5let najeto 215tkm a auto prakticky bez závad, jednou odešlo nějaké čidlo snímaní výšky vozidla. Jinač běžný servis a 3x vykradený Columbus. Jde vidět jak Radius nemá tuchy ...

6.6. jdeme na předváděčku Supa 3 ... snad by jsme měli mít na svezení 2.0 TSI 206kW verzi, pač nic jiného kupovat neplánujem. Musí být verze 4x4 + DSG. Těch 140kW v naftě je přeci jen málo. A většina přece ví že nafta patří do kamen. 

Vloženo

Mno snad Karviná .... možná si ho budou půjčovat mezi svýma 3 prodejnama (Autocentrála). Jestli se k tomu dostanu, tak něco pofotím a natočím :-D

Vloženo

Nevím proč by se Kokto měli olizovat, uvidí tam úplně stejně jako jinde ve fabrikách co se jak dělá, ale podstatnou věc a to materiály atd. kde se nejvíce šetří neuvidíš, ani ti o tom nikdo neřekne, vím své v našem odvětví...

Docela bych se tam zajel podívat...

Vloženo (editace)

Když už jsou předváděčky v benzínu, tak s tím nejslabším, cenově nejvýhodnějším. Uvědomte si, kdo si domů pořídí i takovou oktávku. Jen blázni jako my.Ti co prachy mají, jdou do jiné značky a ti co je nemají (Petrrr s Vencou), koupí domu fábku, max kinderkár. A pokud někdo mermomocí chce oktávku, kouká na peníze a vezme si ji s 1,2 TSI, pač mu prodejci řeknou, jak fantasticky jezdí, je vhodná do města, málo žere a dají se s ní krátké trasy a hlavně nemá DPF. Nejvíce oktávek kupují firmy (80%) a to jsou auta zásadně v dieslu. Takže takovej chudej čecháček (a těch je čím dál víc) zajde pro novou oktávku, chce 1,2 TSI a chce si ji zkusit, proto jsou připravená jako předváděčky. Ale vedle ní stojí zcela určitě ještě jedna, nebo dvě v dieslu....

Když jsem scháněl předváděčku v RSu a ještě v benzínu, byla jedna v republice.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

U nás v Ltm měli na zkoušení všechny motoryzace octavek mimo RS sice to bylo na ročních vozech ale to vůbec nevadilo mají to hned naproti salonu. V úterý jim vezu auto do lakovny, zamluvil jsem si náhradní káru a řek jsem si o nového supa a že prej určitě bude připravenej a smích takže to bude určitě buzna auto(golf) a ještě k tomu diesl ach jo.

Vloženo

U vas v Litomerecich mate akorad Zahradu Cech a to je trochu mimo automobilove tema. Sazet brambory nas moc nezajima. My sazime semena, ale jina a jinam - do garaze. [emoji1]

Vloženo

O velkým hnědým. Jediný co tam bylo pěkný byla paní od Nissanu chtel jsem po ní ať mi ukáže co mají největšího a že jí pak ukážu ještě většího na toaletach.

Vloženo

Pokud nemas visuty breh, nemohl si mit jeste vetsiho. [emoji38] To je jeden z prirodnich zakonu. Musis se na lodi obcas nazrat a ne tam byt jen o rybach. [emoji1]

Vloženo

Kdepak, to je nafukovaci, prodavaji to v kazdem hrackarstvi.

Kdyby to byla pravda, tak na to uz musis mit zbrojni prukaz a prut v podobe Desert Eagle .50 AE. [emoji38]

Vloženo

No nevim nevim, Clint sice popisuje ale skutecnost neni tak ruzova. Nesmis Clintovi vsechno verit. To ze je Kokta buzerant neznamena, ze je trasoritka. [emoji23]

Vloženo

Korni no nvm, za prvne auto co ma najeto pres 200tis a je bez zavad snad nemuze existovat. Drive to technicky nebylo mozne a dnes je to technicky zařízené. Jestli s tim chodite pravidelne do servisu a davate tam Motosovu konstantu, tak pravdepodobne vam ty zavady ani nerikaj a rovnou opravujou. A jestli rikas pravdu, tak to nerikej moc nahlas a modli se za to auto je to vyhra v loterii. A abys mel i ty tucha, zkus pohledat zde nebo na googlu nejcastejsi zavady Superba, hned se dozvis ze podvozek Octavie da 200tis na Octavii a 100 na Superbu. On taky Passat ma pouzity uplne jiny matrose, proto vydrzi. Je pravda ze hlavne predni naprava prosla snad i desitkama uprav, tak treba uz to maji od jisteho roku lepsi. A kdyz odbocim od Superbu, tak jestli si dobre pamatuju tak vsichni z tohoto vlakna co sem chodi a koupili nove auto, tak resili zavady a to nemeli nalitano ani 10tis. U me treba nesly vyndat obe svetla - docela blbe. Clint me zase problem s klikou, nescetnekrat se tu resil interier, dokonce i odlupujici se barva z auta. A pro me perlicka, motor chlastajici olej a chladici kapalinu. Zavad bylo vic, muzes hledat.

Dneska jsme s NiNitkou zkouseli maximalku Hyundaie, co je v technicaku to fakt da. Vsimnete si popruhů, radsi jsem ji prikurtoval.

post-12637-1432760877,8775_thumb.jpg

Z FCB, fake nebo realita?

post-12637-1432760830,9971_thumb.jpg

post-12637-1432760916,3469_thumb.jpg

post-12637-1432760952,645_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...