Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Klinte mimořádně tě musím pochválit,že dobře zvolený čas :D a máš oplocený plot, aby ti pejsek mohl běhat po trávě?

Samozřejmě, že má, myslíš, že ho budeme zaměřovat na kdoví jakou vzdálenost? A někam Ti odešel Avatar, asi na dovolenou. :-)

ale můj pes má cold blooded jestli víš co to je ;)

Upraveno od kokta7

jako studenou krev jo? Však my mují zahřejeme, rozpálená CuZn s olovem dokáže zahřát. :-) Navíc grilů tam pak je taky dost. 

to neni sraz octavii to je caj o  5  co je od 3:))  a pokud budu moznost dodavky jedu s ni

alemate nekdo odkaz na ten obchod¨?  nemuzu to najit

Ale i čaj je o škodovkách, a já chtěl vyzkoušet jestli bych ta okýnka dodělal teleskopem nebo s RescueMe. Takhle to nudu muset zkoušet na Koktovo a Radiusovo psovi, pokud ovšem mi dřív Raduosova psa neodnese káně. :-)

Ozi to tenkrát vyhledal

klidne to zkus a ja potom zkusim jak te zaslape do zeme 130kg zive vahy nasrane

jenze Ozi tedko nema cas to znovu hledat dostane se k tomu znovu az casem... ;)

A KDE TO BYLO V ŘÍČANECH? Já se podívám po netu.  Pancho, tak když je máš stejně zničené a budeš je měnit, takhle jsem to myslel. 

nevim nekde u billy,ja mylsel ze to vite  co je to za obchod:))    jo mam  ale do te doby  snad uz budou vymenene

člověk musí umět hledat, našel jsem oziho odkaz.

Tady máš tu 50sátku, úplně dole, dokonce je v akci a mají 5 sudů skladem. http://www.la-vin.cz/nealkoholicke-napoje-limonady-sudove-limonady:s:369#product

Tady máš kontakt http://www.la-vin.cz/informace/kontakt/

Akorád jeví se to jako klasický eshop, tak jestli ho nebudeš muset nejdřív objednat s osobním vyzvednutím. Nevím. třeba kvůli ceně.

Tady při osobním odběru, zboží rezervují 10 dnů a je k vyzvednutí na pokladně.

Upraveno od Petrrr

tak je to co myslim  tam jezdim pro vino a dzusy z mexika:))

takze tu 50 mam vzit?

• Autor

Jo, vezmi 50ku prosím

tak  to ja nemusim:))

Koto, byl jsem první, se v práci flákáš a pak si pomalej při hledání. Já nekouřím, ani PKD - ale kokta s kamarádem v Golfu si PKD občas dá.  :kol-98:

Hele pancho a mohl by si mi tam ty 3 džusy vyzvednout, vypadá to zajímavě. Mohlo by to být dobré i pro dcerku, když je to přírodní.

Co   PKD ?   ja znam akorat  KDP

SOU fakt dobre  ja je obijevil v benesove  co chodim do kramu k zelinarovi a ale tam je ma drahe a potom sem je nasel tady a super cena a fakt dobre,vyber co chces a  koupim to

maji je  v

Upraveno od PANCHO

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.