kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Klinte mimořádně tě musím pochválit,že dobře zvolený čas a máš oplocený plot, aby ti pejsek mohl běhat po trávě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Samozřejmě, že má, myslíš, že ho budeme zaměřovat na kdoví jakou vzdálenost? A někam Ti odešel Avatar, asi na dovolenou. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) ale můj pes má cold blooded jestli víš co to je Editováno: 5. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 jako studenou krev jo? Však my mují zahřejeme, rozpálená CuZn s olovem dokáže zahřát. :-) Navíc grilů tam pak je taky dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 to neni sraz octavii to je caj o 5 co je od 3:)) a pokud budu moznost dodavky jedu s ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 alemate nekdo odkaz na ten obchod¨? nemuzu to najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ale i čaj je o škodovkách, a já chtěl vyzkoušet jestli bych ta okýnka dodělal teleskopem nebo s RescueMe. Takhle to nudu muset zkoušet na Koktovo a Radiusovo psovi, pokud ovšem mi dřív Raduosova psa neodnese káně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ozi to tenkrát vyhledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 klidne to zkus a ja potom zkusim jak te zaslape do zeme 130kg zive vahy nasrane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 jenze Ozi tedko nema cas to znovu hledat dostane se k tomu znovu az casem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 A KDE TO BYLO V ŘÍČANECH? Já se podívám po netu. Pancho, tak když je máš stejně zničené a budeš je měnit, takhle jsem to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 nevim nekde u billy,ja mylsel ze to vite co je to za obchod:)) jo mam ale do te doby snad uz budou vymenene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) člověk musí umět hledat, našel jsem oziho odkaz. Tady máš tu 50sátku, úplně dole, dokonce je v akci a mají 5 sudů skladem. http://www.la-vin.cz/nealkoholicke-napoje-limonady-sudove-limonady:s:369#product Tady máš kontakt http://www.la-vin.cz/informace/kontakt/ Akorád jeví se to jako klasický eshop, tak jestli ho nebudeš muset nejdřív objednat s osobním vyzvednutím. Nevím. třeba kvůli ceně. Tady při osobním odběru, zboží rezervují 10 dnů a je k vyzvednutí na pokladně. Editováno: 5. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 a tohle je co? nejdřív se nauč hlodat a pak někoho mlat http://www.la-vin.cz/kofola-tocena-50l-keg:p:16338#product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 tak je to co myslim tam jezdim pro vino a dzusy z mexika:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 takze tu 50 mam vzit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 jj a doutniky fidela kastrar http://www.la-vin.cz/doutnik-cohiba-robustos:p:19650#product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jo, vezmi 50ku prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 tak to ja nemusim:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 pro tohle http://www.la-vin.cz/jumex-ananas-plech-500ml:p:62981#product 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Koto, byl jsem první, se v práci flákáš a pak si pomalej při hledání. Já nekouřím, ani PKD - ale kokta s kamarádem v Golfu si PKD občas dá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Hele pancho a mohl by si mi tam ty 3 džusy vyzvednout, vypadá to zajímavě. Mohlo by to být dobré i pro dcerku, když je to přírodní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Co PKD ? ja znam akorat KDP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 SOU fakt dobre ja je obijevil v benesove co chodim do kramu k zelinarovi a ale tam je ma drahe a potom sem je nasel tady a super cena a fakt dobre,vyber co chces a koupim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) maji je v Editováno: 5. Červen 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky