Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Ty jo ale Petr se projevuje až poslední rok... Už jsem přišel na to, proč píše denně cca 30 nesmyslných postů....chce sesadit Clinta a po něm si smlsne na Pawoukovi a sesadí ho z moderátorského křesla a bude to tu šéfovat on!!! Petře? Dáf fi Fofolu? 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) http://www.auto.cz/rowan-atkinson-prodal-svuj-mclaren-f1-za-temer-300-milionu-kc-87660?utm_source=dlvr.it auto rozmlátíš a pak ho krásně prodáš http://www.carmagazine.co.uk/car-news/motoring-issues/2015/rowan-atkinsons-mclaren-f1-from-twice-crashed-mess-to-8m-icon/ Editováno: 9. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Petrr by mel dostat cenu za hlášky:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 no jo, ale opravovali ho v McLearenu, tak bych se toho vůbec nebál, spíš mi přijde úchylné zaplatit desetinásobek ceny vozu jenom proto, že s ním jezdil "Bean" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Petrr by mel dostat cenu za hlášky:)) Petrrr - Dvorní hlásič Clintova Pirátského Klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Číslo mám [emoji6]Se obavam, ze si to jen myslis...112 567 , 112 567. ZAVOLEJ !, ZAVOLEJ, ZAVOLEJ RADIUSOVI, JEHO ČÍSLO JE PRO VŠECHNY STEJNÝ. A JAK TO MÁ RÁD? ZE ZADU! Si to trefil, akorat presne obracene , to co jsem rozdaval, tak je verejne a otazka, ktere to bylo , abych ten mobil aspon na chvili zapnul. Jakmile je zaple dlouho, uz na to volaj podivne firmy a zensky, ktery tvrdej neco o tom, jaktozes uz nezavolal.Stringo, To by mohl rict pak kazdy. Ja hledal pricinu krouticich se kotoucu na 01. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 no jo, ale opravovali ho v McLearenu, tak bych se toho vůbec nebál, spíš mi přijde úchylné zaplatit desetinásobek ceny vozu jenom proto, že s ním jezdil "Bean" Tak stejne je to se vsim, platit za telefon 2x tolik, kdyz je horsi nez konkurence za polovicni cenu a i ti tam maji solidni rabat. A pritom to ma jen imitaci stribrne nebo cerne na jablku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Smazano z duvodu setreni zdroju fora. Editováno: 10. Červen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Tohle by mělo být v RSku a ne nějaký bazmek 4válcový... http://www.novinky.cz/auto/371730-audi-rs3-sportback-nejvykonnejsi-motor-platformy-mqb-ma-367-koni.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jenže to by rs muselo mit také aspoň haldex. Já už mám problém přenést výkon. A přední gumy 8 tisíc km a nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Nejlepsi je Tempo s po nem Zelva, potrdi kazdej kdo tomu rozumi. Stringo je to tak ze jsem zde aktivnejsi, ne rok ale 2,5 jednoduse co mam Rapida, tam je treba furt neco resit, kdyz jsem mel O1 tak jsem max hledal jako ty ty kotouce. Hold s novejsimi modely skody roste navstevnost diskusnich for na netu. Duvodem urcite neni pochvalovani si sveho noveho auta a povidani o jeho kvalitach. Opak je pravdou. Jinak nejvic chodim sem a to diky Clintovi, jednou to jeste byl Clint chlap a mel benzina jsme spolu tady nekde drtili diskusi TDIckare v presile a tak me sem pozval a tak jsme se poznali. Ja totiz jinak do jinych sekci chodim spis vyjimecne. Buh vi kde bych dnes bez Clinta byl. LEPSI NEZ 158 NA DRATE JE .357 NA OPASKU - Clint vi, muj slogan kdysi. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 1.5 TFSi plnici normu Euro 1 z vyvojove verze Superbu 1 20150606_133044.jpg Vsimnete si rozmeru a masivniho dimenzovaneho zeleza, ne jak ty dnesni plastove miniaturni prskavky. PS, tohle je lestenka 20150606_133405.jpg tomu rikas kus zeleza? to spis tohle 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jojo, Petrrr je taková moje druhá ruka...resp. ta pravá Když tu nejsem, tak řeší zdejší problémy on a já mu za to posílám mailem nové obrázky Obamy a jeho nahaté manželky, to ho bere nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Pancho, tak to je samozřejmost, že by to musela být 4kolka, haldex by byl za chvíli KO s tímhle výkonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Rekapitulace účasti na sobotní gril párty: Účastníci, co potvrdili účast: Clint (domácí)+1 Petrrr Ozi Motosman Pawouk Pancho Tomiikk Arlo SidCZ Kokta Hurikan88 XJOHNNYX Radius brácha+1 Stringo? Standa2003? Editováno: 9. Červen 2015, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Já 50/50 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 A kdo je bracha+1, toho neznam. Zna nekdo nekoho s prezdivkou bracha a ze by navstevoval clintuv klub [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Jinak co si pamatuji tak motos bere taky svoji starou ne? Je potreba nekoho kdo bude roznaset, grilovat a servirovat. V neposledni rade uklizet. [emoji23] Editováno: 9. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 petře prej maverick v so přijede na sraz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Motos se ještě k účasti rodiny závazně nevyjádřil....myslím si, že by mohl rodinku vyvézt Editováno: 9. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 motosmanova limuzína. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Noční můra všech kupců v bazarech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 takhle hulil někdo před tebou v té polárce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Dej pokoj :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jo popelkova kralovna [emoji23] Kokto ty si myslis ze bracha+1 je interni prezdivka pro Mavaricka ? Kurva to me nenapadlo. Ze by? Hlavne at se to neroznese nebo DOD v MB byla kinderparty ve srovnani s Clintoco Grill party jak vsichni budou zvedavi. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky