Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak jsem si cvičně nakonfiguroval nového Spacebacka 1.2 TSI 81 kW = 442 000 Kč. Ehm, docela síla. A to jsem se držel zpátky. Nějak mám pocit, že ty ceny vyrostly někam do výše, kde se Rapid svého času začal prodávat a pod tíhou skoro nulového prodeje, musela ŠA dost razantně slevit.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jiste Pawouku vsak to pisu porad a ne jen ja, kluci z nasi party MR13 jsme se shodli vsichni, postupem casu to pekne natahli. Kdyby tomu rostla kvalita ale ta je furt stejna. Dnes uz bych si Rapida asi za dnesni ceny nekoupil. Hold prisla F3 a tu museli taky nekam zaradit. Za to co jsem koupil tenkrat ja Rapida bych dnes ve stejne vybave mel asi jen tu F3 a buh vi jestli alespon v combiku. I kdyz asi jo, u F3 je Combi jen o 10 drazsi.

Vyhoda je ze nam skodovka v podstate zhodnocuje nase ojetiny. [emoji1]

Jo a znamej z SA rikal ze jim tam jezdi hromada lidi s Rapidama ze furt neco nekde frze atd. Jezdi vsichni i O3, ale nejvic R a S.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Kvalita jde do kopru. Za ty stejný prachy by bylo třeba toto. Takže stejná písnička jako když jsem v roce 2011 kupoval OII FL - za stejný prachy byla FII FL Combi Elegance 1.2 TSI 77 kW. Teď je to jen o něco dráž, ale zase je tam vyšší výbava a výkonnější motor - 103 kW vs 90 kW.

Odkaz ke komentáři

To je pry stylove tricko do rakve, oblek je drahej a proc ukrajovat neco z vyplacene pojistky ze? Koukal ses jestli nemas prestrizene brzdove hadicky?

Jo na Motosovu spotrebu jsem zvedav kdyz mu v Globusu na informacich rekli ze je to porad z kopce. Ono je to totiz nejdrive poradne do kopce.

Neboj hadičky jsou ok to bych jinak nedojel do práce ale pro jistotu jsem zkontroloval celé auto vysavačem a hadrem ale už asi naposled člověk je pak nasranej protože najde mrak škrábanců.
Odkaz ke komentáři

ne nemají, ty obyč utavím v 6 zatáčkách při svižnější jízdě na okreskách, nic víc.... ty 340mm fungují solidně na ten vykon....

a ani nekomentuji, že dost O3 má 18" kola a pod tím nic není....

a ten rapid, to je teda pořádně drahej. ale tak k tomu dostanou nějakou slevu pár procent ne?

jak nové TT, kola jak blázen a pod tím nic :D

60010032_15.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

ne nemají, ty obyč utavím v 6 zatáčkách při svižnější jízdě na okreskách, nic víc.... ty 340mm fungují solidně na ten vykon....

a ani nekomentuji, že dost O3 má 18" kola a pod tím nic není....

Protože si pleteš octavii se závodním autem. Jízda stylem brzda-plyn není doménou tohoto auta. Když se tomu neumíš přizpůsobit...

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

to bych neřekl, že to využívám jako závodní auto. prostě jedeš svižně okresku, nic víc. řikám svůj názor, zase ty máš jiné preference. 

stačí pár krát zabrzdit i na dálnici a už vadnou. nic víc v tom není, i ozák ti potvrdí na své O2 RS, že prostě vadnou. takové já mám zkušenosti.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...