Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak oni vsechny tyhle sportovni vozy o to vic z Italie spolehlivosti zrovna netrpi. Nemá ani číslo, třeba je nový kus, který vezou na prodejnu - jedou správným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No kde pry jezdi jak svati tak to pry v Norsku a Svicarsku, tam kdyz je 80 nikdo si nedovoli jet rychleji. Tam je to uz i o mentalite lidi, pac zakony muzes mit jake chces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak jsem si cvičně nakonfiguroval nového Spacebacka 1.2 TSI 81 kW = 442 000 Kč. Ehm, docela síla. A to jsem se držel zpátky. Nějak mám pocit, že ty ceny vyrostly někam do výše, kde se Rapid svého času začal prodávat a pod tíhou skoro nulového prodeje, musela ŠA dost razantně slevit. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Jiste Pawouku vsak to pisu porad a ne jen ja, kluci z nasi party MR13 jsme se shodli vsichni, postupem casu to pekne natahli. Kdyby tomu rostla kvalita ale ta je furt stejna. Dnes uz bych si Rapida asi za dnesni ceny nekoupil. Hold prisla F3 a tu museli taky nekam zaradit. Za to co jsem koupil tenkrat ja Rapida bych dnes ve stejne vybave mel asi jen tu F3 a buh vi jestli alespon v combiku. I kdyz asi jo, u F3 je Combi jen o 10 drazsi. Vyhoda je ze nam skodovka v podstate zhodnocuje nase ojetiny. [emoji1] Jo a znamej z SA rikal ze jim tam jezdi hromada lidi s Rapidama ze furt neco nekde frze atd. Jezdi vsichni i O3, ale nejvic R a S. Editováno: 27. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Kvalita jde do kopru. Za ty stejný prachy by bylo třeba toto. Takže stejná písnička jako když jsem v roce 2011 kupoval OII FL - za stejný prachy byla FII FL Combi Elegance 1.2 TSI 77 kW. Teď je to jen o něco dráž, ale zase je tam vyšší výbava a výkonnější motor - 103 kW vs 90 kW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) za 400k rapida, tka to radši ojety rko za 500k když se sere TSI a nejde vymontovat Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) pawouku fuj 1.4 TSI vzadu s tyčí. když O3 tak jedině RSO 230.... Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No a? Za obyčejnou škodovku nedám přes půl mega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jo Pawouku, dnes bych to resil asi taky spis zanovnim. A co si nasel ty by mi bohate stacilo. V zadu tyc me netrapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 To je pry stylove tricko do rakve, oblek je drahej a proc ukrajovat neco z vyplacene pojistky ze? Koukal ses jestli nemas prestrizene brzdove hadicky? Jo na Motosovu spotrebu jsem zvedav kdyz mu v Globusu na informacich rekli ze je to porad z kopce. Ono je to totiz nejdrive poradne do kopce. Neboj hadičky jsou ok to bych jinak nedojel do práce ale pro jistotu jsem zkontroloval celé auto vysavačem a hadrem ale už asi naposled člověk je pak nasranej protože najde mrak škrábanců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) furt rso v benzínu je alespon nějaky, má brzdy.... ty obyč nemaj nic....rso se už dá pod 600k sehnat s daní. Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Cože nemají? To jsou bláboly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) ne nemají, ty obyč utavím v 6 zatáčkách při svižnější jízdě na okreskách, nic víc.... ty 340mm fungují solidně na ten vykon.... a ani nekomentuji, že dost O3 má 18" kola a pod tím nic není.... a ten rapid, to je teda pořádně drahej. ale tak k tomu dostanou nějakou slevu pár procent ne? jak nové TT, kola jak blázen a pod tím nic Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Jinak pawouku v EU pracuju 15let víc jak půl míče najeto a že by to u nás bylo horší bych vůbec neřekl. Editováno: 27. Červen 2015, autor: Barbossa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 ne nemají, ty obyč utavím v 6 zatáčkách při svižnější jízdě na okreskách, nic víc.... ty 340mm fungují solidně na ten vykon.... a ani nekomentuji, že dost O3 má 18" kola a pod tím nic není.... Protože si pleteš octavii se závodním autem. Jízda stylem brzda-plyn není doménou tohoto auta. Když se tomu neumíš přizpůsobit... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) to bych neřekl, že to využívám jako závodní auto. prostě jedeš svižně okresku, nic víc. řikám svůj názor, zase ty máš jiné preference. stačí pár krát zabrzdit i na dálnici a už vadnou. nic víc v tom není, i ozák ti potvrdí na své O2 RS, že prostě vadnou. takové já mám zkušenosti. Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Na dálnici se nebrzdí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 kokto, ale ty nemáš RS, uvědom si, že je to obyčejné auto pro normální ježdění. Při běžné jízdě se toto nikomu nestane. A na to je to zkonstruované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Mě chytli na přechodu u Mikulova z Vídně, na tom 30 km/h limitu sem jel 60 nebo 70, už teď přesně nevím. dali mě pokutu do 20 euro. a Češi na naší straně chytali taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 http://auto.bazos.cz/inzerat/49208071/Skoda-Superb-III-typ-PHOENIX-5x112-8x19-ET44-L-K.php http://auto.bazos.cz/inzerat/49365659/Nova-original-Skoda-Superb-3-5x112-19-s-pneu-Continental.php a už sou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Mě se nezdálo, že by mi na původním autě vadly brzdy. Byly v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No to je jasný že nevadly - protože jsi s tím jezdil jako důchodce (tak to určitě myslí kokta). 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 vzadu mě lehce rezne plocha a pískají origoše https://lh3.googleusercontent.com/9Q6n_VoS_WqD7K-l199ZouZAt-EWX5-EaFoLvEQCVQJo=w501-h889-no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jj jako 53. lety duchodce cekatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Kokto, protoze malo brzdis [emoji1] Ono si chce obcas nechat ty brzdy rozhodit a vycistit. Zadni obzvlast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky