Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo je, jen to má motor s doby dinosauří a zpracování bude ještě horší než u Rapida. Obdobné má i Peugeot 301 myslím. Jsou to ovšem sedany.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu má i lepší zrychlení
http://www.auto.cz/skoda-rapid-vs-citroen-c-elysee-peugeot-301-72927

http://www.auto.cz/test-citroen-c-elysee-1-6-vti-prostor-za-malo-penez-81704

Dnes už bych je při koupi zvážil, to se přiznám. Když jsem kupoval já, tak ještě na světě nebyl. Ale tehdá to vzhledem k ceně Rapida bylo ještě jinde a jiné přemýšlení. I když rapid je v mnoha aspektech lepší ( a to i pro mě co se rodiny týče), ale poměr cena výkon RAPIDNĚ za ty roky klesl. Kvalita stála za hovno už od začátku a dnes to není jiné. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kormidelniku: ja měnit nechci, jenom cumim na avizo Petra a pawouka, jak toho rapida zdrazili.

A kormidelniku, prijedes do těch klintovych krusaren na krusarenskou kolu?

Jo je to předražený protože to nikdo nechce řekl bych dost velký úlet od škody.

Už jsem to psal 10.7 jedu na dovo takže bohužel.

Jinak Tatík má citrona, pantata pagouta oba nastejno 10let staré 160tis město provoz a jsou to šroty bojím se s nimi jezdit.

Odkaz ke komentáři

Ty nepřijedeš, kurva slíbil si mi to svezení. Dovolená se ruší u tebe tím pádem, si na vodě na dovolené pořád.  :-)

No počkej jak bude za 10 let a 160tis km vypadat ta Tvoje - pokud se vůbec dožije, i když ty už budeš mít nové to je jasné.

Odkaz ke komentáři

Ty nepřijedeš, kurva slíbil si mi to svezení. Dovolená se ruší u tebe tím pádem, si na vodě na dovolené pořád. :-)

No počkej jak bude za 10 let a 160tis km vypadat ta Tvoje - pokud se vůbec dožije, i když ty už budeš mít nové to je jasné.

Prťata mají přednost za to jak jsou hodný dostanou týdení nosní proplach slanou vodou;-)

Já těch 160 budu mít za pět let ale 90% na 6 stupeň a rovných dálnicí ti říkám to auto bude vypadat jako nové utrhnou mi za něj ruce až ho budu prodávat.:-P

Odkaz ke komentáři

Hmm, to musím souhlasit, když ho trochu porychtuješ a "optimalizuješ" počet najetých km, nikdo to ani nepozná a bude stát fronta před barákem. To u Rapida ve 100tis to budu muset porychtovat aby ukazoval 200tis protože ten stav interieru tomu nebude absolutně odpovídat když už ve 45tis začíná být ošahaná řadička. Rozvody budou vytahaný tak, že řetěz bude kolem napínacích kladek omotaný na dvakrát atd. :-)  kam že to valíte na ten proplach nosních dutin. Myslím si, že ani manželka nezlobila a tak si zaslouží proplach taky nějakých dutin, ale něčím jiným než je slaná voda.   :kol-48:

Odkaz ke komentáři

Ani nevím jak se to tam menuje budeme se mačkat někde kousek před Benátkama vybíral to kámoš že mu prej mám věřit lidí tam je prej sraček takže se bude těžký k nám prostřílet.

Kilometry nebude potřeba stáčet důležité je ze jo to diesl lidi se o to poperou.

Jo manželka dostane proplach už v neděli to dovalim tentokrát až po třech týdnech domů.

Editováno: , autor: Barbossa
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tak borci, vypadá to nadějně, že se ještě tento měsíc zbavím toho šíleného povozu jménem FII 1.4 TDI PD. Zdáli už na mě bliká Opel Astra Sports Tourer (jinak řečeno combi). :kol-147:  Ovšem taktéž v naftě. kol113  Dívám se na ty sci fi spotřeby, co udává Opel. Ve městě 4,4 litru, to jsem zvědav, jakou normu z toho vytvoří. kol119

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...