Stringo Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Tak konečně jsme v ČR našli způsob k vyřešení uprchlické krize a kvótám EU: Editováno: 24. Září 2015, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) To je stejně krásné, jak s těma hloupejma amíkama vyběhli co? Nebejt toho, že to někdo prásknul, nikdy by na to nepřišli a radovali by se z čistého vzdoušku Jsem rád, že mám tak mazanej motor, co ochčije veškeré měření emisí Editováno: 24. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Nemysli si, ze jini vyrobci nemaji. Ti se ted klepou. Stringo, co stalo v Ceskych ty zarovky obe za 400? Vypada to huste. Mrknu do manualu co tam ma Rapid. Ale asi taky P21. A nozna ze bez stinitka. Musim omrknout. Jo a jak moc je to videt ze to nejsou zrovna homologovane zarovky. Alespon ze je to od Osramu. Editováno: 24. Září 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Stringo kdyby si byl na FB tak tam to s tou Macochou viselo uz pred tydnem. Kdo neni na FB jako by nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 JoJo, ta cena co jsem hodil v odkazu je za sadu 2 ks a poštovné se neplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Zrovna jsem četl, že kdyby to mělo ty emise jak má bejt, sníží se výkon motoru a zvýší spotřeba.....Tak jestli se to týká mého motoru, tak mě na korekci SW neuvidí Editováno: 24. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 No já to slyšel v TV, že to vlastně je dělané pro zákazníky, ten SW... je to prý Simply Clever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Tohle jsem ja uz cetl pred 3 dny. Clint je zase pozadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Nojo, tak nemůžu furt sedět u počítače a hltat slinty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Takhle budes hltat novy soft pri servisni prohlidce a nikdo secte ptat nebude. Jako kdysi soft u 1.2 TSI a podlozky pod turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Jo to je fakt, to Clint trochu prokaučoval, to mi se starými křápy to máme v cajku, nám to tam nikdo přehrávat nebude [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Zrovna jsem četl, že kdyby to mělo ty emise jak má bejt, sníží se výkon motoru a zvýší spotřeba.....Tak jestli se to týká mého motoru, tak mě na korekci SW neuvidí A to sis jako myslel, ze by to zralo min? Jasne ze slo o spotrebu/vykon/vydrz motoru. O nic jineho. Mozna tam maji jeste krabicku, ktera pojme treba max 500km a pak se musi vypalit, cili by to napriklad 5 mereni proslo v cajku. Hele Radiusi nechceš se živit jako spisovatel ? Ale ne zde na foru !! Jedinej zakon jste odsud vyhnali, tak sem zvedavej co ted budete delat.Mam jit taky? Pancho pise chudak SZ kde najdem zbytek klubu a ono evidentne prijdem radi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Tak fotky teda mazu a nedam je sem. Ze jsem se s tim fotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Simte zase se hned neurazej... Znas Clinta ne [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Pravda ze od te doby co ma Pancho Oziho komousskou O2 tak dela ze nas nezna. Asi nejaka solidarita ci nebo tichy protest. Jaka nahoda, ze Pawouk ma take red ksc lak [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2015 (editace) Jojo, ta červená v tom bude hrát roli. Hele Radiusovi jsem nic neřekl, to Stan.... A Pawouka sem také koštětem nevymetal, odešel sám Psal jsem mu, že už se nehádáme a jsme zase hodné dětičky...ale neodpověděl... Jedinej, kdo mě naštval byl Ozi, to jsem psal. Kdyby bejval měl trochu té slušnosti a omluvil se, vzal bych to a smázli bychom to. Je to ještě Janek mladej....cucák, mlíko mu teče po bradě a vyskakuje si na staré mazáky Známe se roky a myslím, že takovéhle pitominky nejsou pro nás už košér.... Editováno: 24. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Se mi ted líbí jak se škodovka napařuje že maj konečně RS s 4x4 ale přitom mužu mít ten samej motor ve výbavě Ambition s 2.0TDI 4x4 dsg to bych blil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Ty ne, ty už máš Forda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Já bych zase blil z toho tvého podpisu, co se poslední položky týče, no má to i takovou barvu, vyblitou. No jo, přetíženej Ford s losími testy do polí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) :D Já myslím, že ho dlouho mít nebude, známe Hurikána, za chvíli přijede Superbem Editováno: 25. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 to je fakt, tohle asi bylo dočasné pomatení mysli. Fordem tam, Superbem zpátky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Myslím, že to koupil čistě z obchodních důvodů, je mazanej. Vydělá na něm asi majlant a hned si poběží pro funglovku Supáka....Možná už za tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) On ten special o dieslech byl hlavne pro Johnyho, aby si vyplnil mezery ve vzdelani. A pro vsechny, kteri si myslej, jak se eu6 da zvladnout bez AdBlue (da, ale jak a za jakou cenu; a pri mereni v realnym provozu jsou auta bez AdBlue horsi nez 01 s eu3; cili eko teroristicke zony po Praze jsou uplne o houne, je to jen loby automobilek a mala velka domu radnim). Staci dat dpf na autobusy a zamezit vjezd naftakum s horsi normou nez eu3. Ps, Clinte ty sis tu taky pekne ulevil, vcetne pul Oktavky Rapida. Pak k Ozakovi, Clinte nvm cemu se divis. Pokud presedas z RS do seriove nafty, tak je jasne ze ten motor je vycichlej. Ja se tomu absolutne nedivim. Stejne jste mluvili o me oktavce. A co se tyce spotreby, zde se taky nedivim. Nekdo umi a nekdo neumi. Sam jsi taky ze zacatku nadaval, jak jezdis jen o 0.5 min a ted uz je to lepsi. Nechapal jsem jak Johny muze jet s naftou za 7.5, pak me svezl a rikam si, ze jezdit takhle za 7.5 je dobry . Proste spotrebu bych absolutne neresil. Navic 80% populace dodnes neumi jezdit s TSi. Kazdej motor potrebuje mit svuj pristup a najit co mu sedi, kde je efektivni a kde uz se mu nelibi. Ja jezdim za malo a nejsem brzda provozu, ale nejsem letec jako Johny. Editováno: 25. Září 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Na fordu se už jen prodělává, tož snad víte Petrrr to mi musíš ukázat rád se podivám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Co chceš ukázat, losí test do polí? Nalož ho a já ti to ukážu. Nebo stačí když se mrkneš na odkaz nerad bych způsobil tvému uprchlickému vozu bebí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky