Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Radius: ten motor není vyčichlej, je dobrej. Jede skvěle, ale Ozi byl zvyklej na nadstandart a to se těžko potom leze dolů....Tak je to se vším. Těžko se člověk od masa vrací ke chlebu. Já moc rozdíl oproti 1,8 TSI z OII nepozoruji, jezdí to celkem podobně. (Samosebou ta 1,8 lepší byla - to nepopírám, ale ne nijak znatelně) Editováno: 25. Září 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Petrrr todle všechno už víme, koukám že si člověk poprví v životě koupí Forda a hned to má na talíři, dobře. Sám dobře víš a pokud ne tak čím víc auto vybavíš tím víc je těžší. Do tvého se taky neseru tak buď tak laskav neser se do mého. Poukazoval jsem na škodu kterou mám tak rád že mají novinku která je už v jiném jejich modelu asi rok a ted tomu dali jen výbavu z RS. Kdyby udělali TSI 4x4 tak neřeknu ani popel ale todle....tak prosím nenavazuj jiným tématem, děkuju Editováno: 25. Září 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 hurikáne, ty kluku jedna ušatá . Já věděl, že se mi to musí povést Tě vytočit a taky povedlo. Už se mi to povedlo jak u Clinta tak kokty. Držel ses dlouho a statečně. Bylo to rejpání ze srandy a nic víc v tom nehledej prosím. Opravdu nic ve zlém. . Ve firme tady má spolumajitel mondeo tu předchozí generaci, druhej má focuse a dle mého jsou to dobrá auta nebo srovnatelná se škodou. Hlavně spolehlivější, nikde nic nevrže, nepraská a vše působí hodnotněji hlavně tapece. Na to jak se k tomu chovají je to až neuvěřitelné. Clint o něm tehdá uvažoval a taky jsem mu říkal ať do něj jde, popravdě jsem se pak divil, že vzal po svých zkušenostech zase škodovku. Na druhou stranu, ty interiery jako celek mně nikdy u fordů prostě nepřirostly k srdci, to by byl jedinej důvod proč bych třeba já si ho asi nekoupil, ale to s tebou nějak nesouvisí, auto ti přeji (nejsem závistivý jako Clint), ať ti funguje a rád bych ho někdy na čaji viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Já už si řikal jestli není něco špatně. Že jednou se opřu do škodovky a tydy mě ukamenujete protože jí už nemám Snažím se bejt nezaujatej, takže Když už je řeč tak: http://www.autoforum.cz/zajimavosti/ford-focus-2015-selhal-v-losim-testu-lepsi-je-i-skoda-rapid/ Editováno: 25. Září 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 No nejsi Huri daleko od pravdy, když si vzpomenu, jak jsem tehdy na čaji nadhodil Forda, málem mě vyskrtli z klubu. ;-) Musel jsem si pak koupit zase Škodovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 No kámoš má předchozí generaci kombi 2.0 tdci. Velký pěkný, ale přišlo mi to jako trakař. Půjčil jsem si 2.5T a taky nic moc. Nejvíc mě štval ten obsah 2540 ccm. Nicméně obě auta šlapou bez poruch a to mají hodně přes 200tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Dnešní momentka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Ty vole snehova kralovna v duchodu a pri zapadu slunce.[emoji23] jeste chybi nejaka buchta oprena o kapotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Huri jeste ze se vratim, ja do tebe reju a ty nic na Rapida ani jednoho spatneho sluvka, se divim. Ses hold kladas. Ja uz jsem totiz zvyklej a polovina min. Co bys rekl by byla pravda a tak na adresu Rapida je tezke nasrat me. [emoji1] Clanek s Focusem hustej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Kdybych sem dal majitelku v bikinách, tak máte vlhké sny až do rána. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Prave, na to tady cekame. Muzes dat i majitelku bez bikin. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 A čekáme a čekáme a ..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Prý jaká je nabídka.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Majitelka je už pro nás s Petrrrem za horizontem, hoď sem raději opřenou nahou dcerku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Příprava na rybářské závody. Harmonika, vozembouch, valcha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Jaký je rozdíl mezi pedagogem a pedofilem? Pedofil má děti upřímně rád. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Ty se směješ, ale jak ležel Petrrr na tom lehátku na Slapech u přívěsu, furt po tvé malé dcerce pokukoval, pak říkal, že si na ní počká 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Kdyz bych pokukoval tak na FB na tu starsi dcerku ty prasaku jeden. Jeste zo Motos veme vazne a priste mi na Slapech urizne koule vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Už mi Motos volal, že tě tam nechce, že jsi starej fousatej peďák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Mne zase volal ze ma sen, ze bych se stal jeho zetem. Ze jsrm ta jedina prava partia pro jeho starsi dceru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Moja dcérka bude mít někoho s barákem a superbem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 :D No ale výhledově Petrrr vyhraje Lotynku (s tím počítá) a koupí RAMa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Motosi to bude, ta mladsi jeste si tak 15 let budes muset pockat. Takhle starsi bude muset stacit jeden s bytem 3+1 a Rapidem a Thalii. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Clinte kdyz nic jineho a o RAMa by ani neslo kdybych fakt vyhral mohl se kouknout na ten tvuj protazenej ksicht. Uz jen kvuli tomu kdybych vyhral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2015 (editace) Tak jak znám Motose, tak to by ji raději prodal prachatejm muslimům do Arábie s plnou prdelí ropy Editováno: 25. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky